Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Hoge Drukspuiten

Drukspuiten koop je bij Agradi uit het assortiment. Drukspuiten worden voornamelijk gebruikt tegen onkruid.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Con-P Druksproeier 2.0L
  € 16,99 € 12,99 -24%

  Con-P Druksproeier 2.0L

  (6)
 2. Dario Druksproeier 1.5L Premium
  € 5,99 € 4,99 -17%

  Dario Druksproeier 1.5L Premium

  (3)
 3. Sale
  Mesto Spuitkap
  vanaf € 11,81 -15%

  Mesto Spuitkap

  (0)
 4. Mesto Rugspuit RS125
  € 134,50

  Mesto Rugspuit RS125

  (1)
 5. Sale
  Matabi Kima 9
  € 71,90 € 64,71 -10%

  Matabi Kima 9

  (0)
 6. Sale
  Matabi Kima 12
  € 79,53 € 71,58 -10%

  Matabi Kima 12

  (0)
 7. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Alle ongewenste plantjes worden dan ook onkruid genoemd. Mensen gebruiken drukspuiten om het onkruid te doden. Nou wisselt het nogal wat gebruikt word in de drukspuit. Zo zijn er mensen die met zeer heet water het onkruid proberen te verdelgen. Deze manier is zeer milieu vriendelijk. Een minder milieu vriendelijke manier is het spuiten met vergif. Hiermee dood je de plant compleet tot op de wortel. Dit zorgt ervoor dat het plantje ook niet meer zo makkelijk terug kan komen. Bij eenjarige planten is het belangrijk dat je spuit voor het verspreiden van de zaadjes van de plant. Bij Meerderjarige planten zijn wat hardnekkiger en moeten echt goed verwijderd worden.

Spuiten met gif is nogal weersafhankelijk om te kijken of het werkt. Voor de beste werking moet het 24 uur droog zijn na het spuiten van het gif. Ook mag het plantje niet meer vochtige of nat zijn tijdens het spuiten. Dan is het effect van het gif ook niet meer zo sterk. Het nadeel van gif vermengt met water is dat het via het riool in het drinkwater en het grondoppervlak terecht komt.

Binnen ons assortiment hebben wij diverse spuiten. Zo hebben wij handsproeiapparaten en rugspuiten. Daarnaast hebben wij veel accessoires. Zo hebben wij onkruidkappen, O-ringen, membramen en spuitstokken.

Drukspuiten kun je ook gebruiken voor reiniging van fietsen, stoepen en auto’s. Voor sommige dingen heb je drukspuiten met meer bar nodig. Anders is de werking van de drukspuit niet groot genoeg. Je kunt de drukspuit makkelijk met wat zeepsop en water vullen. Wel raden wij aan om deze goed schoon te maken na gebruik van gif, dit kan anders je fiets of auto aantasten.

In het assortiment hebben wij de merken Agradi, Gloria, Gardena, Kerbl, Matabi, Volpi. Elke spuit heeft zijn eigen inhoudsmaat. Zo hebben wij artikelen met een inhoud van 2 liter, maar ook artikelen met een inhoudsmaat van 20 liter. Zoek je een makkelijke drukspuit, kijk dan even in de Agradi webwinkel!