Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Outlet 70% korting!

Outlet 70% korting!

Handreinigers

Handreiniger koop je online bij Agradi.nl! Ook dit kan niet ontbreken in ons assortiment.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Handreiniger Special SP 42
  € 25,36 € 21,56 -15%

  Handreiniger Special SP 42

  (4)
 2. Sale
  Esschert Puimsteentuinzeep
  € 2,79 € 2,37 -15%

  Esschert Puimsteentuinzeep

  (5)
 3. Nieuw
  Horka Ontsmettende Handgel Hydraterend 236ml
  € 11,95

  Horka Ontsmettende Handgel Hydraterend 236ml

  (0)
 4. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Iedereen die graag bezig is buiten kan wel een goede handreiniger gebruiken. Of het nu gaat om tuinieren, omgang met dieren of werkzaamheden buiten, als je binnen komt wil je je handen schone handen hebben. Wij verkopen producten van onder andere de merken Esschert, HG en Kerbl. Nieuwsgierig naar alle merken die wij bij Agradi verkopen? Neem dan een kijkje op onze Merkenpagina. Hier vindt je een alfabetisch overzicht van al onze merken.

We verkopen handreinigers, maar ook handcrèmes. Als je veel buiten bezig bent hebben je handen het soms zwaar te verduren. Ze kunnen dan wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken. Ook verkopen we bijbehorende producten zoals doseerpompjes of wandhouders voor de handreinigers.

Ook hebben wij potten met schuurreiniging, uiteraard met een huidvriendelijke korrel van Dreumex. Dit is meer een gel dan een zeep en is geschikt voor het grovere vuil van garages, werkplaatsen en metaalindustrie.

De handreiniging van Kerbl is meer handzeep voor de boeren. Het zijn veelal desinfectiemiddel, wat ervoor zorgt dat jouw handen binnen 30 seconden volledig gedesinfecteerd is. Dit betekend dat het alle soorten bacteriën en virussen betrouwbaar verwijdert. De werking van deze middelen zijn bevestigd door expertises.

Schoonmaken is niet de leukste klus, maar het moet wel gebeuren. Wij van Agradi helpen je daarmee door het bieden van de juiste artikelen. Het gebruik van het juiste reinigingsmiddel maakt een schoonmaakklus vaak een stuk gemakkelijker. Een klus die niet leuk is, kan maar beter zo snel mogelijk voorbij zijn.

Kortom, zo kunnen we bij Agradi ook het cirkeltje rond maken. Jij maakt schoon, vervolgens kun je je handen reinigen en eventueel wat extra verzorging bieden. Wij helpen je bij iedere stap. Op veel van de producten in ons assortiment is de Agradi stickerkorting van toepassing. Deze korting zorgt ervoor dat het door jou gekozen product nog goedkoper wordt. Daarnaast hebben wij ook een Sale pagina. Je kunt hier ook altijd een blik op werpen. Hier vind je altijd aanbiedingen en artikelen tegen de allerbeste prijs. Goedkoper vind je die artikelen echt niet! Ga daarom snel naar Agradi.nl!