Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Drukspuiten

Koop hier online de voordeligste drukspuiten bij Agradi! Drukspuiten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Vaak worden drukspuiten gebruikt om onkruid en andere ongewenste planten te bestrijden. Dit kan onder andere gedaan worden met water of met een chemisch middel. Wanneer gebruikt wordt gemaakt van water, is dit vaak verhit. Dit is een natuurlijke manier van onkruidbestrijding. Het gebruik van een chemisch middel is vaak wat minder natuurlijk, maar is vaak wel een effectieve manier van onkruidbestrijding. Een chemisch middel zorgt ervoor dat het onkruid minder snel zal terug komen. Er zijn verschillende soorten en maten drukspuiten verkrijgbaar, van verschillende merken. Bij Agradi vind je een ruim aanbod aan drukspuiten, voor de meest voordelige prijs.

Men kan bijvoorbeeld kiezen voor de Matabi IK9 Industriële drukspuit, dit is een industriële druksproeier met een nuttige inhoud van zes liter. Het product is gemaakt van materialen welke weerstand bieden tegen verschillende chemische producten. Ook kan gekozen worden voor de GLORIA Handsproeiapparaat 262, een kunststof pomp met een grote capaciteit. Het product bevat een extra zeef wat vuildeeltjes opvangt, waardoor wordt voorkomen dat er een ontstopping ontstaat in de sproeidop. Wanneer men liever voor een kleinere variant gaat, kan gekozen worden voor de drukspuit Thema. Dit is de ideale handsprayer voor alle voorkomende werkzaamheden.

In deze productcategorie zijn ook vele rugspuiten te vinden. Deze rugspuiten zijn zo gemaakt dat men ze op de rug kan dragen en zich vrij rond kan bewegen. Er kan onder andere gekozen worden voor de Volpi Rugspuit Super Imbattiblle Stainlesstank. Dit product is gemaakt van roestvrijstaal en is uitgerust met een handige pomphendel die tijdens het dragen gemakkelijk te bedienen is. Door de bevestigde draagriem is het draagcomfort optimaal.
Ook kan gekozen worden voor de Matabi Superagra-16 Rugspuit, dit is een middeldrukspuit. De druk wordt verkregen door de pompstang op en neer te bewegen. Het product heeft een spuitstok van glasvezel en is licht in gewicht. Ook dit product heeft een draagriem, en in combinatie met het lichte gewicht is het draagcomfort zo optimaal mogelijk.

Ook zijn in deze productcategorie verschillende losse onderdelen te koop voor de hoge drukspuiten. Zo kan men voor de apparaten van Gloria een los spuitscherm halen. Dit spuitscherm zorgt voor economischer en veiliger sproeien en tevens voorkomt het dat het gewas wordt beschadigd. Voor de apparaten van het merk Kerbl zijn verschillende afdichtingsringen verkrijgbaar. Voor de verschillende onderdelen kun je even een kijkje nemen in deze productcategorie!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. GLORIA Handsproeiapparaat 42e
  € 33,50

  GLORIA Handsproeiapparaat 42e

  (8)
 2. Drench + Tank
  € 87,50

  Drench + Tank

  (0)
 3. Outlet
  Kerbl Overdrukventiel 5 Bar
  € 44,99 € 23,44 -48%

  Kerbl Overdrukventiel 5 Bar

  (0)
 4. Drench Zonder Tank
  € 82,50

  Drench Zonder Tank

  (0)
 5. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96