Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

True Hemp

True Hemp combineert de kracht van hennep met innovatieve, wetenschappelijk bewezen bestanddelen in de snacks en kauwstaven voor honden en katten. Hierdoor zijn ondersteunende producten ontstaan voor verschillende doeleinden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
True Hemp Calming 50g
€ 7,20

True Hemp Calming 50g

(2)
True Hemp Cat Senior 50g
€ 5,95

True Hemp Cat Senior 50g

(0)
True Hemp Hip & Joint 50g
€ 7,20

True Hemp Hip & Joint 50g

(0)
True Hemp Dental Sticks Hip & Joint 100g
€ 5,95

True Hemp Dental Sticks Hip & Joint 100g

(3)
Aantal per pagina:
24

We houden van hennep – en we houden van honden! Daarom combineert True Hemp de kracht van hennep met innovatieve, wetenschappelijk bewezen bestanddelen in de True Hemp-snacks en kauwstaven voor honden in 3 varianten: Heup + gewricht, Kalmering en Ondersteuning voor huid + vacht. De werkzame bestanddelen zijn onder meer groenlipmossel, kurkumawortel, granaatappelextract, DHA uit hele algencellen, lijnzaad en andere plantaardige extracten. Boven-dien zijn de op hennep gebaseerde functionele snacks laagglykemisch, graanvrij en vervaardigd met meer dan 70% vers gevogelte.

De nieuwe kauwstaven combineren dezelfde werkzame bestanddelen als de snacks in een speciale graanvrije kauwstaafvorm, bedoeld ter ondersteuning van een gezond gebit en gezond tandvlees; tegelijk bieden ze de functionele voordelen van hennep en de andere bestanddelen! Het is de missie van True Leaf Pet om een pionier te zijn op het gebied van natuurlijke en nuttige producten zodat je jouw beste vriend – jouw hond – kwaliteit van leven kunt bieden.

True Hemp heeft ook ondersteunende producten voor katten, zoals de Senior, Urinary Tract en de Skin + Coat.