Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting op diverse merken!

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting!

Tropiclean- Tandverzorging

Gebitsproblemen zijn wereldwijd het meest voorkomende ongemak bij honden en katten. Maar liefst 80% van de honden en 70% van de katten heeft last van tandvleesaandoeningen vanaf hun derde levensjaar. Last van het gebit wordt voornamelijk veroorzaakt door tandplak, dat al na 24 uur wordt omgezet in tandsteen. Tandplak is een nauwelijks zichtbaar laagje bestaande uit voedselresten, slijm en bacteriën, dat zich voortdurend op de tanden vormt. Er zijn verschillende mogelijkheden om een schoon gebit te stimuleren. Denk hierbij dental snacks en de verschillende dental speeltjes zoals de flosstoy.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Tropiclean Water Add Plus Digestive 473ml
    € 18,39 € 17,47 -5%

    Tropiclean Water Add Plus Digestive 473ml

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

De meeste mensen (en honden) vinden het dagelijks bijhouden van het gebit een vaak lastig gevecht met het huisdier. Om dit makkelijker te maken zijn er verschillende mondverzorgingsproducten. Met de mondverzorgingsproducten van TropiClean is tandenpoetsen niet meer nodig. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en de producten zijn makkelijk in gebruik.

Clean Teeth Gel

De Clean Teeth gel moet worden aangebracht op de hoektanden en wordt dan vanzelf in de mond verspreid door het dier zelf. De gel is plakkerig en zal daardoor langer op de tanden blijven zitten, ook na het drinken.

Fresh Mint Foam

De Mint Foam heeft een verfrissende mintsmaak en geeft de hond direct een frisse adem. De foam is gemakkelijk om de tanden aan te brengen en doodt bacteriën die slechte adem veroorzaken.

Water Additives

De water additives van TropiClean zijn bedoeld voor de dagelijkse mondhygiëne bij honden en katten. Het bevordert gezond tandvlees en voorkomt een slechte adem voor 12 uur lang. Het mondwater dient toegevoegd te worden aan het drinkwater van de hond of kat. Er zijn 4 verschillende soorten water additives verkrijgbaar. Naast de basis voor gezond tandvlees en een frisse adem is er ook de Hip&Joint, deze bevordert gezonde heupen en gewrichten. Er is de Skin&Coat die zorgt voor een gezonde huid en vacht en ten slotte is er de Digestive welke een goede spijsvertering bevorderd.