Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wij blijven leveren! Meer dan 100.000 producten! Lees meer

Trixie Hondenbenodigdheden

Trixie honden benodigdheden koop je voordelig online bij Agradi.nl! Trixie is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige producten voor honden. Trixie heeft een groot assortiment aan leuk en interessante artikelen voor je huisdieren zoals hondenspeelgoed, voerbakken, reistassen en hondenriemen. Ook hebben zij hondenmanden en kussens in het assortiment.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Trixie staat bekend om haar kennis over het verzorgen van honden. Met haar veelzijdige assortiment aan hondenbenodigdheden is er voor elke hond wel wat te krijgen van dit merk. Het merk heeft daarnaast nog allerlei artikelen voor katten, konijnen, hamsters en vogels. De producten van Trixie zij erg functioneel en zijn daarnaast ook gemaakt van duurzame materialen.

Trixie staat bekend om het maken van benodigdheden voor honden. Trixie kent hele functionele artikelen zoals hondenpoepzakjes en voerbakken maar heeft daarnaast ook fantastische hondendekens voor in de auto. Ook heeft het merk verschillende voorwerpen waarmee de hond getraind kan worden zoals beloningszakjes en activity trainingsdiscs.

Verder heeft Trixie diverse producten voor katten in haar assortiment. Allereerst zijn er de kattenspeeltjes. Deze zijn gemaakt in verschillende uitvoeringen zoals stoffen muizen, bewegend speelgoed en zelfs heeft het merk laserspeelgoed en denkspeelgoed voor je kat. Hiermee is je kat dus wel even zoet. Ook zijn er diverse reismandjes voor katten voor een veilige en comfortabele reis. Het merk heeft daarnaast nog diverse voerbakjes voor katten en krabpalen.

Als laatst worden ook de knaagdieren en vogels niet vergeten bij Trixie. Het merk kent bijvoorbeeld diverse speel attributen die in het verblijf van het dier kunnen worden geplaatst. Daarnaast zijn er nog vele verschillende vogelhuisjes te verkrijgen en voerbakjes voor jouw dier.

Bij Agradi vind je de producten Trixie voor een voordelige prijs. Voor ieder dier is er wel wat wils, kortom neem nu een kijkje in het assortiment van Trixie.