Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Treadstone Paardrijkleding

Treadstone is een merk wat zich gespecialiseerd heeft in ruitersport artikelen zoals zadels, rijlaarzen, jodphurs en rijbroeken. Het merk is India’s grootste producent van kwalitatieve en innovatieve paardrijbenodigdheden. Het bedrijf is internationaal en verkoopt producten in onder andere de Verenigde Staten, Europa, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland koop je deze artikelen uiteraard het goedkoopst in de online webshop van Agradi.nl!

Categorieën

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
1
Aantal per pagina:
20 100
Treadstone begrijpt de wil van ruiters naar prestatie en praktisch gebruik. Daarom speelt dit bedrijf in op de steeds veranderende trends binnen de sector en de vraag van ruiters naar nieuwe producten. De bestaande producten worden dan ook steeds geëvalueerd, waarbij de graag wordt gesteld of deze producten nog wel voldoen aan de eisen van ruiters.

In onze ruitershop vind je verschillende producten van Treadstone. Zowel voor kinderen als voor volwassenen hebben wij passende artikelen. De rijlaarzen en jodhpurs zijn ook heel geschikt voor mensen met smalle voeten of enkels. Ze hebben een erg fijne pasvorm en zijn gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals het leer. Ook is bij dit merk erg veel aandacht besteed aan het uiterlijk ervan. Het oog wil natuurlijk ook wat. Er is veel aandacht besteed aan details en een mooie afwerking. Hierdoor zijn het hele praktische en toch elegante ruitersportartikelen. Dit geldt uiteraard ook voor de rijbroeken van Treadstone. Ze hebben een fijne pasvorm, een elastische pijp afdichting en mooie accenten zoals steentjes en speciale drukknoppen.

Als je op zoek bent naar een elegant merk met artikelen die een goede pasvorm hebben wanneer je zelf smal bent dan zit je bij dit merk wel goed! Binnen de ruitersportartikelen is het soms lastig om passende kleding te vinden als je opzoek bent naar een kleiner maatje. Juist bij dit merk is dit geen probleem en zullen je broek of je laarzen mooi aansluiten! Ben jij benieuwd of dit merk iets voor jou is? Kom dan een kijkje nemen in onze webshop. We hebben een leuk assortiment aan Treadstone artikelen waar zeker iets voor jou tussen staat. Ook de prijzen zullen je bij verassen, maar dat is natuurlijk meestal zo bij Agradi.nl! Kom dus snel kijken!