• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Traumeel Wondverzorging

 1. Agradi's keuze
  € 43,99 € 41,99 -5%
  Heel Traumeel S Gel 250gr
  (102)
 2. Sale
  vanaf € 23,95
  Traumeel Ampullen
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Traumeel staat bekend om haar verzorgende en stimulerende producten voor dieren die last hebben van een blessure. Traumeel is gebaseerd op natuurlijke producten die een verzorgende werking hebben op blessures. Verschillende blessures die aangepakt kunnen worden met Traumeel zijn bij spierpijn, ontstekkingsprocessen, bloeduitstortingen en kneuzingen. Deze producten van Traumeel zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De Traumeel supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je paard of hond helemaal in orde is.

Traumeel heeft als voorbeeld tabletten te koop welke helpen bij verschillende kwalen. De tabletten worden toegepast als breedspectrum anti-flogisticum bij gevolgen van kwetsuren en traumata. Denk hierbij aan bijvoorbeeld breuken, verbrandingen, luxaties en hematomen. Ook bij ontstekingsprocessen kunnen de tabletten van Traumeel ondersteuning bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan abcessen en mastitis. Het product is niet geschikt voor dieren die gebruikt worden voor consumptiedoeleinden.

Naast Litovet heeft Traumeel ook Litopet. Dit middel is bedoeld voor honden, maar heeft de zelfde werking als Litovet.

De supplementen van Traumeel zijn gebaseerd op 100% natuurlijk rozenbottelextract en zijn een natuurlijke bron van vitamine C. De supplementen zijn goed verdraagbaar en worden snel opgenomen in het lichaam. Litovet bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en is vrij van gist, gluten, tarwe, melk en lactose en dus zeer veilig bij extra gevoelige dieren met een allergie.  

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten wondverzorging van Traumeel in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de wondverzorging van Traumeel maak je je paarden weer jong!