Outlet

Tough Tugger Kauwspeelgoed voor Honden

Tough Tugger staat bekend om haar kennis over het speelgedrag van honden. Met de speeltjes wil het merk het natuurlijke gedrag van de hond stimuleren waardoor de hond weer hond kan zijn. De duurzame speeltjes zijn zo ontworpen dat het dier er niet snel op uitgekeken is. De Tough Tugger kauwspeeltjes zijn gemaakt van rubber en nylon wat ze ijzersterk maakt en dus niet snel kapot gaan. Ook zorgen de touwen van het Tough Tugger speeltje ervoor dat de tanden van jouw hond gereinigd worden. Zelfs op de moeilijkste plekken zorgt dit hondenspeeltje ervoor dat het gebit van jouw hond weer schoon is. Daarnaast masseert het speeltje het tandvlees van de hond waardoor ontstekingen worden afgeremd.

Het is belangrijk voor een hond om actief te blijven op elke leeftijd die het dier heeft. Dit zorgt voor sterke botten, pezen en gewrichten en zorgt er daarnaast ook voor dat jouw hond minder snel aan overgewicht lijdt. Tough Tugger helpt deze problemen te voorkomen. De speeltjes van Tough Tugger zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor trek en duw spelletjes waardoor jouw hond actief en gezond blijft.

Tough Tugger levert speeltjes in vele soorten versies en denkt daarna er ook aan dat honden in allerlei verschillende maten willen spelen met hun speeltjes. Dit betekend dat er hele kleine speeltjes zijn voor puppies en kleine dieren. Verder zijn er natuurlijk ook grote speeltjes voor de grotere rassen.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Tough Tugger in ons assortiment. Kortom, met de producten van Tough Tugger verbeter je de gezondheid van je hond en heeft deze ook veel speelplezier.