Outlet

Tools 2 Groom Trimbenodigdheden

 1. Tools-2-groom Potenschaar Gebogen Afgeronde Punt 4.5 11.5cm

  Tools-2-groom Potenschaar Gebogen Afgeronde Punt 4.5 11.5cm

  6,76
  2

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Tools-2-groom 60600 Efileerschaar Enkelzijdig 6 Inch 15cm

  Tools-2-groom 60600 Efileerschaar Enkelzijdig 6 Inch 15cm

  26,95
  0
 3. Tools-2-groom Waterblazer Paw-r 2200 Watt 2200 Watt

  Tools-2-groom Waterblazer Paw-r 2200 Watt 2200 Watt

  138,63
  0
Aantal per pagina:
20 100

Tools 2 Groom staat bekend om haar kennis over het verzorgen van huisdieren op een zo dier vriendelijk mogelijke manier. Het merk heeft bijvoorbeeld een rijk aanbod aan verschillende producten waarmee de vacht van jouw dier in top conditie blijft zoals scharen. Het hoofd aanbod aan producten van Tools 2 Groom zijn dan ook deze scharen. De meeste scharen van Tools 2 Groom zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor deze heel sterk zijn en lang mee gaan wanneer je je dier vaak moet knippen. Waar het merk om bekend staat, zijn de scharen met een stomp eind waardoor je je dier ook veilig op de meest lastige plekken kan knippen. Zo wordt het makkelijk om je dier knippen op lastige plekken zoals bij de pootjes of het hoofd. De borstels worden zowel door de huisdiereigenaar als door professionele trimmers gebruikt en zijn bewezen zeer effectief. Alle trimbenodigdheden zijn getest door professionele trimmers en daaruit bleek dat de producten erg geschikt zijn voor intensief gebruik. De trimtafel van Tools 2 Groom is een absolute favoriet doordat deze makkelijk te gebruiken is en zeer veilig voor de dieren is.  

De producten van Tools 2 Groom zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende soorten scharen van Tools 2 Groom zoals een schaar van 14 inch en een speciale trimschaar om de vacht uit te dunnen. Dit betekend dat de schaar volledig past bij wat jouw huisdier nodig heeft!

Bij Agradi hebben wij verschillende soorten trimbenodigheden van Tools 2 Groom in ons assortiment. Hiermee verbeter je het comfort voor je huisdier tijdens het verzorgen van zijn of haar vacht en kun je samen nog meer plezier beleven.