Outlet

Tondeuses

Tondeuses zijn bij Agradi verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Wanneer je bijvoorbeeld een hond met een lange vacht moet scheren kies je voor een opzetkam met langere mesjes. Hierdoor kom je toch makkelijk door de vacht heen. Daarnaast zijn er in ons assortiment tondeuses met een verschillende sterkte. Zo kun je de tondeuse afstemmen op de vacht die je gaat scheren.

In ons assortiment hebben wij diverse merken tondeuses. Zo kun je bij ons tondeuses vinden van Aesculap, Andis, Emro, Moser, Oster, Wahl en vele andere merken. Sommige modellen zijn speciale hondentondeuses of paardentondeuses, waarbij andere geschikt zijn voor beide. Ook zijn er speciale trimmers, voor de kleinere stukken die een speciale afwerking nodig hebben. De meeste tondeuses bij Agradi zijn draadloos, ook zijn er tondeuses welke voorzien zijn van een draad.

Naast losse tondeuses hebben wij ook complete tondeusesets. Met een compleet set kun je direct aan de slag. Zo zitten er bij de meeste sets verschillende opzetkammen bij, olie voor de tondeuse, een reinigingsborstel en bij sommige ook een instructie DVD. Wanneer je nog geen ervaring hebt met het scheren van bijvoorbeeld je hond kun je na het zien van deze instructie Dvd’s direct aan de slag. Uiteraard zijn de opzetkammen, scheermessen en scheerolie ook los verkrijgbaar, evenals losse adapters. 

Naast tondeuses hebben wij ook toebehoren voor het scheren van dieren. Zo hebben wij elastiekjes voor het aan de kant houden van een lange vacht. Daarnaast hebben wij vingerhandschoentjes voor extra grip op de vacht. Verder kun je in ons assortiment kammen vinden die de geschoren haren verwijderen. Voor klitten in lange vacht hebben wij diverse messen die deze klitten kunnen verwijderen. Wanneer u veel dieren scheert is het voor uw eigen comfort verstandig om een trimtafel en stoel aan te schaffen. Ook wasschorten en andere toebehoren kun je in ons ruime assortimetn vinden. Deze zijn voordelig en van goede kwaliteit bij Agradi verkrijgbaar.

Voor het trimmen van de staarten van melkkoeien en andere runderen kun je nu de Staart Tondeuse gebruiken. Met deze tondeuse kun je gemakkelijk de staart trimmen. Deze tondeuse past in elke accuschroevendraaier. Hierdoor kost het scheren van de staart maximaal 4 seconde. Het is voor de hygiene van de koe en de melker van belang dat deze ongeveer 2 keer per jaar geschoren wordt. 

Wanneer je opzoek bent naar een tondeuse voor bijvoorbeeld een hond of paard dan slaag je gegarandeerd bij Agradi! Tevens voor de benodigde onderdelen en onderhoudsproducten ben je bij ons aan het goede adres.