Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting op diverse merken!

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting!

TKC Paardenverzorging

TKC is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in de verzorging van paarden met producten gebaseerd op een natuurlijke basis. Je koopt deze producten uiteraard in de Ruitershop van Agradi.nl. Het eerste product van TKC is ontwikkeld in 1997. Dit product is van origine ontwikkeld voor zowel kamelen als paarden en heet TKC 97. Het wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt. De lotion beschermt paarden tegen zichzelf wanneer het aankomt op schuren in de zomer maanden. Over dit fenomeen bij paarden, kun je meer informatie vinden in onze Paardengezondheidswijzer over Zomereczeem.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Black Friday
  TKC 97 Lotion
  vanaf € 25,99 -35%

  TKC 97 Lotion

  (451)
 2. Black Friday
  TKC Outdoorspray 1L
  € 31,99 € 18,15 -43%

  TKC Outdoorspray 1L

  (114)
  Agradi Losse Vernevelaar voor Flessen 1L
  Agradi Losse Vernevelaar voor Flessen 1L
  Gratis
 3. Black Friday
  TKC 102 3 in 1 Shampoo 1l
  € 24,95 € 15,99 -36%

  TKC 102 3 in 1 Shampoo 1l

  (66)
Aantal per pagina:
24 96

De resultaten leidden tot trouwe gebruikers. Dit heeft ervoor gezorgd dat TKC de productenlijn heeft kunnen uitbreiden, met onder andere paardenshampoo en vliegensprays. Een aantal van de producten van dit merk worden verkocht in de webshop van Agradi.nl. Bij Agradi worden deze producten zelfs als ‘bestseller’ aangeprezen. De natuurlijke basis van de producten blijkt dus heel goed te werken. De klanten die de producten kopen zijn er zeer tevreden over en blijven de producten gebruiken.

Kortom, als je op zoek bent naar verzorgingsproducten op natuurlijke basis dan zit je bij TKC goed! Welk beter bewijs is er dan een trouwe klantenkring? Als de producten niet zouden werken zou men het toch niet blijven kopen? Er is maar één manier om erachter te komen of de producten voor jou ook passend zijn en dat is door ze te proberen. Kom dus snel naar onze webshop en bestel ze! Baat het niet, dan schaadt het niet, dankzij de natuurlijke basis. Van een miskoop kan hier dus eigenlijk geen sprake zijn.