Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

TKC Paardenverzorging

TKC is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in de verzorging van paarden met producten gebaseerd op een natuurlijke basis. TKC lotion beschermt paarden tegen zichzelf wanneer het aankomt op schuren in de zomer maanden. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
TKC 97 Lotion
Vanaf€ 28,49-29%

TKC 97 Lotion

(486)
Sale
TKC Outdoorspray 1L
€ 31,99€ 21,84-32%

TKC Outdoorspray 1L

(137)
Aantal per pagina:
24

De resultaten leidden tot trouwe gebruikers. Dit heeft ervoor gezorgd dat TKC de productenlijn heeft kunnen uitbreiden, met onder andere paardenshampoo en vliegensprays. Een aantal van de producten van dit merk worden verkocht in de webshop van Agradi.nl. Bij Agradi worden deze producten zelfs als ‘bestseller’ aangeprezen. De natuurlijke basis van de producten blijkt dus heel goed te werken. De klanten die de producten kopen zijn er zeer tevreden over en blijven de producten gebruiken.

Kortom, als je op zoek bent naar verzorgingsproducten op natuurlijke basis dan zit je bij TKC goed! Welk beter bewijs is er dan een trouwe klantenkring? Als de producten niet zouden werken zou men het toch niet blijven kopen? Er is maar één manier om erachter te komen of de producten voor jou ook passend zijn en dat is door ze te proberen. Kom dus snel naar onze webshop en bestel ze! Baat het niet, dan schaadt het niet, dankzij de natuurlijke basis. Van een miskoop kan hier dus eigenlijk geen sprake zijn.