Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Tijssen Huisdierbenodigdheden

Alles van Tijssen voor dieren koop je voordelig online bij Agradi.nl! Tijssen specialiseert zich in het maken van hoogwaardig diervoer voor een zeer grote groep diersoorten. Het merk heeft een groot assortiment aan producten voor jouw huisdieren waar deze gezond en fit mee blijven. Naast diervoeding verkoopt Tijssen ook andere dierbenodigdheden zoals speelgoed. De producten van Tijssen zijn onder andere bedoeld voor kleine huisdieren zoals vogels en cavia’s maar ook voor bijvoorbeeld paarden heeft het merk een mooi aanbod aan producten. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Outlet
Agradi Poepschep Blauw 10 zakjes
€ 7,63€ 5,34-30%

Agradi Poepschep Blauw 10 zakjes

(0)
Tijssen Lammermelkpoeder 2,5kg
€ 28,45€ 27,99-2%

Tijssen Lammermelkpoeder 2,5kg

(3)
Tijssen Beukensnippers Midd. Klein 5kg
€ 7,75

Tijssen Beukensnippers Midd. Klein 5kg

(3)
Aantal per pagina:
24

Tijssen heeft zeer veel kennis op het gebied van diervoeding en houdt zich hiermee al bezig sinds 1858. Vanaf 1980 is Tijssen actief bezig met groothandelsactiviteiten maar mee het bedrijf langzaam uitgroeide tot een grote speler op de Nederlandse markt. Het bedrijf is een echt familiebedrijf en wordt overgegeven van generatie op generatie. Het bedrijf waar Thijssen deel onder van maakt heeft Tijssen goed voor dieren, of afgekort Tijssen govodi.

Het assortiment van Tijssen bestaat uit producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels en pluimvee, paarden, grootvee, vissen, reptielen en fretten. Naast het assortiment aan diervoeding heeft het merk ook diverse producten voor in de tuin, bestrijdingsmiddelen, kleding, boeken, samples, kaarten en tassen en nog veel meer. Oftewel een heel ruim aanbod aan allerlei producten die met dieren te maken hebben.

In het assortiment van Agradi heeft Tijssen ook veel producten te koop. Allereerst zijn er natuurlijk de voeder producten voor dieren zoals veel verschillende soorten zaden. Ook verkopen wij in ons assortiment paardensnoepjes, pindaslingers, vissenvoer maar ook voer voor vee. Verder hebben we nog andere zeer functionele producten van Tijssen zoals fietsbeugels voor honden, voerbakjes en leerzame boeken.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Tijssen in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw dieren goed verzorgt worden. Kijk eens in ons grote assortiment van huisdierbenodigdheden voor meer producten voor uw huisdieren. Kortom, met de producten van Tijssen bij Agradi maak je je dieren weer tevreden.