Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Thybo Nestmatjes

Geen producten gevonden.

Thybo staat bekend om haar innovatieve, duurzame en vooral kwalitatief hoogwaardige producten voor onder andere vogels. Deze producten voor vogels voorziet de dieren in hun dagelijkse behoeften en vult tekorten aan voor de vogels.  Thybo kijkt goed naar het soort waarvoor zij hun producten maken en stemt materiaalkeuzes hierop af. Bij elke soort vogel wordt er gekeken naar wat het dier nodig heeft aan materialen en op welke manier de dieren dit het beste aangereikt kunnen krijgen.

De nestenmatjes van Thybo zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten. De vogel nestmatjes zijn speciaal op het dier aangepast en dus te verkrijgen in verschillende grootten. De vogelnest matjes zijn ervoor gemaakt om precies bij een broedschotel te passen. De nestmatjes zijn eenmaal te gebruiken per nest en worden meestal in pakken van tien stuks verkocht.

De vogelnest matjes van Thybo zijn te vinden in ons assortiment aan huisdierbenodigdheden bij de bodembedekking voor vogels. Hier zijn ook vele andere soorten producten te vinden zoals vogelzand en houtvezels. Van het merk Thybo hebben wij in ons assortiment nestmatjes voor kanaries en nestmatjes voor duiven.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Thybo in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw dieren goed verzorgt worden. Kijk eens in ons grote assortiment van huisdierbenodigdheden voor meer producten voor uw huisdieren. In dit assortiment hebben we verder nog diverse andere vogelspullen zoals vogelspeelgoed en vogelkooien. Kortom, met de producten bij Agradi maak je je dieren weer tevreden.