• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Thundershirt Angstshirts voor Honden

 1. Sale
  Thundershirt Angstshirt Hond Grijs
  € 54,99 € 52,24 -5%
  Thundershirt Angstshirt Hond Grijs
  (23)
 2. € 43,79 € 41,60 -5%
  Thundershirt Polo Roze Xxs/23-33cm/<4kg
  (1)
 3. Sale
  Thundershirt Polo Blauw Xxs/23-33cm/<4kg
  € 45,89 € 44,09 -4%
  Thundershirt Polo Blauw Xxs/23-33cm/<4kg
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Thundershirt heeft een groot assortiment functionele en handige producten voor uw dieren waarmee zij zich altijd fijn voelen. Thundershirt heeft speciaal ontworpen shirts voor honden die helpen bij het verbloemen van hun angsten. De shirts hebben een rustgevend effect op je huisdier. Het Thundershirt geeft een zachte en constante druk op het lichaam van het dier. Door deze werking, wordt het dier rustiger en leert het met de stressvolle situatie om te gaan.    

Thundershirt staat bekend om haar diervriendelijke oplossingen voor gezondheidsproblemen bij honden en katten. Zo is het Thundershirt een professioneel alternatief voor dure kalmeringsmiddelen. Tegenwoordig maakt het merk ook voor katten shirts, welke ook deze nu rust bieden. Naast shirts worden er ook Calming Caps verkocht van Thundershirt waarbij de ogen worden afgeschermd van het dier. Ook deze Thundershirt Calmings Caps hebben een rustgevend effect op dieren.

Thundershirt heeft de Recovery Suits zodanig ontworpen dat zij multi-inzetbaar zijn. Het design van Thundershirt is gericht op de anatomie van de hond waardoor de suits een goede pasvorm hebben en aanvoelen als een tweede huid. De Thundershirt zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afgesteld op het gewicht van je huisdier. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar zoals roze en blauw.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten artikelen van Thundershirt  in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Deze producten van Thundershirt zijn voordelig bij ons te verkrijgen.