Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Thundershirt Angstshirts voor Honden

Thundershirt voor een rustgevend effect op jouw hond koop je voordelig online bij Agradi.nl! Thundershirt is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van bange dieren. Geluiden van bijvoorbeeld vuurwerk of bliksem kunnen dieren soms doodsbang maken, waardoor ze in stress situaties kunnen raken. Ook kan het ervoor zorgen dat het dier lichamelijke problemen krijgt van de stress. De makers van de producten van Thundershirt geloven erin dat deze dieren te beschermen zijn door middel van het Thundershirt. Thundershirt is een merk wat deze shirts maakt voor hoofdzakelijk honden die bang zijn voor harde geluiden.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd

Thundershirt heeft een groot assortiment functionele en handige producten voor uw dieren waarmee zij zich altijd fijn voelen. Thundershirt heeft speciaal ontworpen shirts voor honden die helpen bij het verbloemen van hun angsten. De shirts hebben een rustgevend effect op je huisdier. Het Thundershirt geeft een zachte en constante druk op het lichaam van het dier. Door deze werking, wordt het dier rustiger en leert het met de stressvolle situatie om te gaan.    

Thundershirt staat bekend om haar diervriendelijke oplossingen voor gezondheidsproblemen bij honden en katten. Zo is het Thundershirt een professioneel alternatief voor dure kalmeringsmiddelen. Tegenwoordig maakt het merk ook voor katten shirts, welke ook deze nu rust bieden. Naast shirts worden er ook Calming Caps verkocht van Thundershirt waarbij de ogen worden afgeschermd van het dier. Ook deze Thundershirt Calmings Caps hebben een rustgevend effect op dieren.

Thundershirt heeft de Recovery Suits zodanig ontworpen dat zij multi-inzetbaar zijn. Het design van Thundershirt is gericht op de anatomie van de hond waardoor de suits een goede pasvorm hebben en aanvoelen als een tweede huid. De Thundershirt zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afgesteld op het gewicht van je huisdier. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar zoals roze en blauw.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten artikelen van Thundershirt  in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Deze producten van Thundershirt zijn voordelig bij ons te verkrijgen.