Outlet

Thermos Isoleerbekers en Thermosflessen

 1. Thermos Isoleermok RVS 450ml
  Outlet

  Thermos Isoleermok RVS 450ml

  9,09
  3

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Thermos, wie kent dit merk nu niet? Een Thermosbeker, kan of mok is bij veel mensen eerder een begrip dan een merk. Het is ondertussen zo gewoon geworden. Dat wil zeggen dat iedereen bekend is met de producten en er tevreden over is!

Thermos heeft een aantal thema’s die zij belangrijk vinden. Allereerst is dat de kwaliteit van de producten. Voor de producten worden zeer zorgvuldig de beste materialen gekozen wat zorgt voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast worden de producten gedurende het hele productieproces getest om er zeker van te zijn dat alles goed is. Daarnaast vind dit merk veiligheid belangrijk, vandaar dat aan alle standaard eisen wordt voldaan. Daarnaast worden alle artikelen getest door onafhankelijke laboratoriums om te kunnen garanderen dat de productie en de producten zelf veilig zijn. Maar daarnaast is sociale veiligheid belangrijk, dit geld zowel voor de werknemers van Thermos als voor de consumenten. Zo wordt een veilig artikel gegarandeerd. Het derde thema dat van belang is, is het milieu. Thermos biedt producten aan die handig zijn voor mensen onderweg, die verspilling tegen gaan en die men kan hergebruiken.

Bij Agradi.nl kun je vooral veel drinkflessen vinden, deze zijn ideaal, zowel voor warme dranken als voor koude dranken. Daarnaast zijn er voedseldragers en koelboxen te vinden in onze webshop. Deze zijn ontwikkeld als een soort tassen. Zo kun je heel gemakkelijk je eten meedragen. Alle producten zijn in verschillende volumes te verkrijgen, zodat er altijd ene handig formaat voor jou tussen zit. Zo is er bijvoorbeeld ook een Thermos King, een thermoskan. Ook qua kleur heb je genoeg keuze, de producten van Thermos hebben een zeer elegant en modern uiterlijk. Zo heb je niet alleen een handig item, maar ook een mooi item.

Wordt jij niet warm en juist koud van deze informatie? Kijk dan even verder want als je de producten ziet ben je vast en zeker verkocht! Bovendien staan in de productomschrijvingen altijd uitgebreid de eigenschappen en de kwaliteiten van de producten beschreven. Thermos staat voor 100% achter haar producten, kom snel kijken of dit ook voor jou geldt!