Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

40% op zomercollecties

40% op zomercollecties

Teurlings Kippenvoer

Teurlings kippenvoer koop je voordelig online bij Agradi.nl! Teurlings is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige diervoeding voor kippen. Het merk heeft een groot assortiment aan gezonde en lekkere producten voor jouw kippen waar deze gezond en fit blijven. De voedingsmiddelen van Teurlings zijn onder andere bedoeld voor het voeren van echte raskippen. Naast kippenvoer heeft het merk ook kippengrit en kuikenvoeding.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Teurlings Korenschoofjes 2 Stuks
    € 3,65

    Teurlings Korenschoofjes 2 Stuks

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Teurlings staat bekend om haar innovatieve, duurzame en vooral gezonde voeding voor onder andere kippen. Dit kippenvoer biedt kippen hun dagelijkse energie en zit boordevol goede vitaminen en mineralen. Teurlings kijkt goed naar het soort waarvoor zij voer maken. Bij elke soort kip wordt er gekeken naar wat het dier nodig heeft aan voedingsstoffen en op welke manier de dieren dit het beste binnen krijgen. Zo zijn er bij voorbeeld verschillende vormen waarin kippenvoer kan worden gekocht, denk bijvoorbeeld aan muesli en insecten.

Het voer van Teurlings is niet alleen geschikt om in stal te gebruiken. Het voer kan namelijk ook worden ingezet voor scharrelkippen. Daarnaast selecteert Teurlings ook haar kippenvoer op de leeftijd van de dieren. Jonge dieren hebben bij voorbeeld meer energie nodig dan oudere dieren omdat deze nog groeien. Het kippenvoer van Teurlings let er goed op dat ieder dier de juiste stoffen binnen krijgt.

Naast kippenvoer heeft Teurlings ook diverse snacks voor kippen. Zo heeft Teurlings bijvoorbeeld maiskolfjes en meelwormen. Het kwaliteitsvolle voer bied je kippen net dat extraatje waardoor dit soort precies krijgt wat het nodig heeft. Ook is er Teurlings duivenvoer verkrijgbaar in een grote emmer van 5 kilo.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten kippenvoer van Teurlings in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw kippen goed gevoed worden.