• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Tetra Aquariumvoer

  1. Outlet
    € 7,89 € 3,99 -49%
    Tetra Reptomin Schildpad 250ml
    (0)
Aantal per pagina:
20 100

Tetra staat bekend om haar innovatieve, duurzame en vooral gezonde voeding voor onder andere vissen. Dit vissenvoer biedt vissen hun dagelijkse energie en zit boordevol goede vitaminen en mineralen.  Tetra kijkt goed naar het soort waarvoor zij voer maken. Bij elke soort vis wordt er gekeken naar wat het dier nodig heeft aan voedingsstoffen en op welke manier de dieren dit het beste binnen krijgen. Zo zijn er bij voorbeeld verschillende vormen waarin vissenvoer kan worden gekocht, denk bijvoorbeeld aan vlokken en balletjes.

Het voer van Tetra is niet alleen geschikt om in aquariums te gebruiken. Het voer kan namelijk ook worden ingezet voor vissen in tuinvijvers. Daarnaast selecteert tetra ook haar vissenvoer op de leeftijd van de dieren. Jonge dieren hebben bij voorbeeld meer energie nodig dan oudere dieren omdat deze nog groeien. Het vissenvoer van tetra let er goed op dat ieder dier de juiste stoffen binnen krijgt.

Naast vissenvoer heeft tetra ook voer voor andere soorten dieren. Zo heeft tetra bijvoorbeeld ook nog voer voor schildpadden. Deze kwalitatief hoge natuurvoeder voor onder andere waterschildpadden bestaat uit vlokkreeftjes waardoor dit soort precies krijgt wat het nodig heeft. Ook is er nog voed voor waterschildpadden in de vorm van brokjes waar extra vitaminen aan zijn toegevoegd.

Als laatst heeft dit merk nog verschillende producten om het water en de verblijven van de dieren schoon te houden. Zo heeft Tetra Aquasafe en Aqua Algumin. Aquasafe zorgt voor het verbeteren van het water waar de dieren in zwemmen. Aqua Algumin zorgt ervoor dat algen geremd worden bij het groeien zodat je het verblijf minder vaak hoeft schoon te maken. Dit zorgt er optimaal voor dat je dieren tevreden blijven.  

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Tetra in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw dieren goed gevoed worden. Kijk eens in ons grote assortiment van aquarium benodigdheden voor meer producten voor uw huisdieren. In dit assortiment hebben we verder nog aquariums, waterzuiveringssystemen en aquariumdecoratie. Kortom, met de producten bij Agradi maak je je dieren weer tevreden.