Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Tekna Paardenzadels

Tekna is een belangrijke leverancier van paardensport artikelen. Over het algemeen is Tekna bekend van haar zadels, maar daarnaast heeft dit merk nog veel meer producten. Voor die producten moet je bij Agradi.nl zijn. Uiteraard vind je deze producten wel in onze ruitershop. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Tekna Singel Ergonomic Pony Zwart
€ 84,95€ 64,98-23%

Tekna Singel Ergonomic Pony Zwart

(5)
Tekna Schoftmeter
€ 30,95

Tekna Schoftmeter

(1)
Tekna Dressuursingel Anatomic II Zwart
€ 89,95

Tekna Dressuursingel Anatomic II Zwart

(0)
Aantal per pagina:
24

Dit merk beschrijft hun zadels als de ultieme illusie. Aan de ene kant stralen ze jarenlang vakmanschap en elegantie uit, maar aan de andere kant zijn het juist hele moderne zadels. Dit geldt eigenlijk ook voor alle andere producten van Tekna.

Bij Agradi.nl verkopen wij producten in wel meer dan twintig soorten producten. Het assortiment van Tekna bestaaat voornamelijk uit paardenzadels, singelstoten en kniewrongen. Een ander belangrijk onderdeel van het zadel zijn de paardensingels. Hiervan zijn er verschillende te verkrijgen zoals dressuursingels of ergonomische singels. Alles singels van Tekna zorgen ervoor dat het paard niet gehinderd wordt in zijn of haar bewegingen.

Daarnaast verkopen wij bij Agradi een grote verscheidenheid aan beenbescherming voor paarden van het merk Tekna, waaronder peeskappen en springschoenen. Beenbescherming is een belangrijk onderdeel van de uitrusting voor je paard. De benen van een paard zijn zeer kwetsbaar en dat weet men bij Tekna ook maar al te goed. Vandaar dat hier ook een ruim assortiment van aangeboden wordt. Zo vind je zeker iets wat bij je paard past. Alle soorten beenbescherming wordt zo ontwikkeld dat de pasvorm goed is, het comfortabel zit en het optimale bescherming en ondersteuning biedt voor je paard.

Bij Tekna wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen waaronder Quick Clean materiaal, wat stevig is en gemakkelijk te onderhouden. De materialen voor de verschillende producten worden zorgvuldig uitgekozen zodat ze hun functie goed kunnen uitoefenen en het risico op slijtage beperkt wordt. Zo weet je zeker dat je er een lange tijd tegenaan kunt met deze producten.

Ben je benieuwd wat Tekna allemaal voor jou heeft? Kom dat snel een kijkje nemen in onze webshop. Ons ruime assortiment zal je verbazen, maar ook blij verrassen. Zeker als je op zoekt bent naar traditie en vakmanschap in een modern jasje zit je bij dit merk goed!