Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Technovit Klauwlijm

Technovit koop je voordelig online bij Agradi.nl! Technovit is gespecialiseert in kunststof wat zeer snel verhard. Technovit richt zich vooral op de agrarische markt waarbij het merk zeer effectieve producten heeft ter verzorging van de klauw van de koe. De klauwlijm van Technovit bieden je dieren de juiste verzorging wanneer deze wat extra aandacht nodig hebben. De meest voordelige klauwproducten voor koeien vind je in het assortiment van Technovit bij Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Waar Technovit om bekend staat is de betrouwbare klauwlijm. Deze klauwlijm zorgt in combinatie met de speciaal gemaakte klauwen ervoor dat het probleem met de klauw snel verholpen wordt. Verder stimuleert het product van Technovit het genezingsproces doordat het zeer diervriendelijk is. De koe zal een stuk minder stress ervaren na behandeling van de klauw met deze klauwlijm.

De klauwlijm van Technovit wordt ondersteund door middel van verschillende producten. Zo heeft Technovit zelfs complete sets te koop. Zo’n pakket bestaat uit verschillende klauwen, mengbakjes, de twee componenten, in vloeibare en poedervorm en roerstaafjes en maatschepje. Met dit Technovit Speciaal pakket kan je wel tien behandelingen uitvoeren. Deze pakketten zijn daarom ook zeer geschikt voor de professional die dagelijks deze producten behoeft te hebben.

Daarnaast biedt het Technovit Speciaal pakket een extra uitkomst bij de koudere maanden van het jaar. Het product is namelijk voorzien van een extra snel verhardingsproces waardoor de totale klus wel twee keer zo snel kan verlopen. Voor het beste effect dient de massa goed doorgeroerd te worden en na enkele minuten kunnen de blokjes op de gezonde klauw worden gezet waardoor het ontstoken gedeelte in alle rust kan genezen.

Verder is er de Technovit-2-Bond patroon welke verkrijgbaar is in 160 milliliter verpakkingen. Het product bestaat uit twee componenten die snel mengen en zeer snel drogen. Er is slechts een kleine hoeveelheid geurloze klauwlijm nodig bij gebruik. De klauwlijm van Technovit droogt al binnen 30 seconden en hecht sterk en permanent op hout en rubber klauwblokjes. Kortom zeer makkelijk in gebruik en geen afval.

Bij Agradi hebben wij verschillende soorten producten van Technovit  in ons assortiment. Kortom, met de producten van Technovit verbeter je het comfort voor je vee tijdens het verzorgen van de klauwen.