Outlet

Technovit Klauwlijm

 1. Technovit-2-Bond Patroon 160ml

  Technovit-2-Bond Patroon 160ml

  24,42
  2
 2. Technovit Vloeistof 500ml

  Technovit Vloeistof 500ml

  38,19
  4
 3. Technovit Speciaal 10 Behandelingen
  Sale

  Technovit Speciaal 10 Behandelingen

  76,99
  4
 4. Technovit Poeder 1kg

  Technovit Poeder 1kg

  68,59
  8
 5. Technovit Easy 70gr Poeder 1st
  Sale

  Technovit Easy 70gr Poeder 1st

  6,60
  0
 6. Technovit 12 Pack Easy

  Technovit 12 Pack Easy

  72,82
  0
 7. Technovit

  Technovit

  vanaf 30,29
  30
Aantal per pagina:
20 100

Waar Technovit om bekend staat is de betrouwbare klauwlijm. Deze klauwlijm zorgt in combinatie met de speciaal gemaakte klauwen ervoor dat het probleem met de klauw snel verholpen wordt. Verder stimuleert het product van Technovit het genezingsproces doordat het zeer diervriendelijk is. De koe zal een stuk minder stress ervaren na behandeling van de klauw met deze klauwlijm.

De klauwlijm van Technovit wordt ondersteund door middel van verschillende producten. Zo heeft Technovit zelfs complete sets te koop. Zo’n pakket bestaat uit verschillende klauwen, mengbakjes, de twee componenten, in vloeibare en poedervorm en roerstaafjes en maatschepje. Met dit Technovit Speciaal pakket kan je wel tien behandelingen uitvoeren. Deze pakketten zijn daarom ook zeer geschikt voor de professional die dagelijks deze producten behoeft te hebben.

Daarnaast biedt het Technovit Speciaal pakket een extra uitkomst bij de koudere maanden van het jaar. Het product is namelijk voorzien van een extra snel verhardingsproces waardoor de totale klus wel twee keer zo snel kan verlopen. Voor het beste effect dient de massa goed doorgeroerd te worden en na enkele minuten kunnen de blokjes op de gezonde klauw worden gezet waardoor het ontstoken gedeelte in alle rust kan genezen.

Verder is er de Technovit-2-Bond patroon welke verkrijgbaar is in 160 milliliter verpakkingen. Het product bestaat uit twee componenten die snel mengen en zeer snel drogen. Er is slechts een kleine hoeveelheid geurloze klauwlijm nodig bij gebruik. De klauwlijm van Technovit droogt al binnen 30 seconden en hecht sterk en permanent op hout en rubber klauwblokjes. Kortom zeer makkelijk in gebruik en geen afval.

Bij Agradi hebben wij verschillende soorten producten van Technovit  in ons assortiment. Kortom, met de producten van Technovit verbeter je het comfort voor je vee tijdens het verzorgen van de klauwen.