Outlet

Tasty Bone Kauwspeelgoed voor Honden

 1. Tasty Dental Bone Peppermint
  Outlet

  Tasty Dental Bone Peppermint

  16,59
  1

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Tasty Bone maakt producten via een standaard waarbij geen compromissen worden gesloten zodat er een continue kwaliteit ontstaat. Daarnaast wordt volop gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen. Uiteindelijk draait alles om de tevredenheid van de klanten en het welzijn van hun huisdieren. Het doel is om voorop te lopen op weg naar nieuwe en innovatieve huisdierproducten.  Deze dienen smakelijk te zijn en goede mondhygiëne bevorderen, maar daarnaast vooral ook leuk zijn voor de honden.

Bij Agradi verkopen we verschillende soorten van deze kauwspeeltjes. De speeltjes hebben verschillende smaken en vormen en voorzien in de kauwbehoefte van je hond. Tijdens het kauwen zullen kleine deeltjes van de speeltjes afbreken, maar dat is niet erg. Deze zijn veilig om door te slikken en kunnen ook gemakkelijk uitgescheiden worden.

Het voordeel van het kauwen op de speeltjes van Tasty Bone is dat het tandvlees en het gebied van de hond sterker en gezonder worden. Dit beschermt het gebit tegen infecties en tandverlies. Kortom, je hond is op een leuke en speelse manier zelf bezig met de zorg voor zijn gebit. Alles wat jij moet doen is een Tasty Bone speeltje kopen en de rest gebeurt vanzelf. Door de aangename smaak van de speeltjes zal je hond er ook graag op kauwen. Met het ruime assortiment aan kauwspeelgoed valt er genoeg te kiezen en zit er altijd iets tussen wat je hond lekker vind. Bovendien kun je zo ook voldoende afwisselen.

Tasty Bone is overtuigd van de kwaliteit van hun producten gebaseerd op meer dan dertig jaar ervaring, maar ze willen niet dat jij hen op hun woord gelooft. Ze willen dat je het zelf ervaart. Koop hun producten dus en kom erachter wat een echte smakelijker ervaring is voor je hond. Je hond is blij met zijn nieuwe speeltje en jij bent blij met zijn gezonde gebit. Een echte win-win situatie! Kom dus snel kijken in onze webshop welk kauwspeeltje jij als eerst wil proberen, als je tenminste kunt kiezen uit alle smaken die wij bij Agradi aanbieden!