Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Sylvania Lampen

Sylvania lampen koop je voordelig online bij Agradi.nl! Sylvania is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige lampen in alle soorten en maten. Het merk heeft een groot assortiment aan functionele en handige producten voor jij en jouw dieren voor de volle honderd procent van profiteren. De lampen van Sylvania zijn onder andere bedoeld voor aquariums maar ook voor in huis of in stal zijn de lampen zeer geschikt. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sylvania Lamp Vliegendoder 6w Blauw
€ 9,59

Sylvania Lamp Vliegendoder 6w Blauw

(2)
Sale
Sylvania Lampen voor Vliegendoders Blauw
Vanaf€ 5,99-33%

Sylvania Lampen voor Vliegendoders Blauw

(85)
Sale
Sylvania Lamp Vliegendoder 20w Groen
€ 13,99€ 10,99-21%

Sylvania Lamp Vliegendoder 20w Groen

(3)
Aantal per pagina:
24

Sylvania staat bekend om haar innovatieve, duurzame en vooral handige lampen die zij in vele verschillende versies verkopen. Daarnaast zijn de lampen van dit topmerk ook nog eens kosteneffectief wat inhoudt dat je energierekening aanzienlijk minder is na gebruik van Sylvania verlichting.

Sylvania verkoopt in haar assortiment LED verlichting, luminaires, voorschakelapparaten en TL verlichting voor zowel consumenten als voor bedrijven. Deze Sylvania lampen zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw wensen en behoeften. Het merk heeft onder andere lampen waarmee vliegen kunnen worden gedood. Deze speciale lampen van Sylvania zijn erg functioneel doordat het naast licht geven er ook voor zorgt dat je geen last hebt van ongedierte. Deze lampen kan je bijvoorbeeld in een stal monteren waardoor dieren minder last hebben van insecten.  Ook voor terraria en aquaria heeft het merk diverse lampen beschikbaar.

Sylvania maakt gebruik van duurzame technieken. Dit houdt in dat de lampen erg lang mee gaan en dat zij daarnaast ook nog eens weinig stroom verspillen. Dit is goed voor het milieu en natuurlijk ook voor jouw portemonnee. Bij Agradi hebben wij dus veel verschillende soorten producten van Sylvania in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw ruimtes goed en duurzaam verlicht zijn. Kijk eens in ons grote assortiment van huisdierbenodigdheden  voor meer producten voor uw huisdieren. In dit assortiment hebben we verder nog anti-vliegenmiddel en dazenvallen. Kortom, met de producten bij Agradi maak je je dieren weer tevreden.