• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu dekens tot 30% korting - nieuwe winter collecties nu beschikbaar

Tot 30% korting op dekens - Wintercollectie beschikbaar

Sydeco Aquarium Planten en Decoratie

  1. Outlet
    € 9,19 € 3,69 -60%
    Sydeco Display Magic Fiesta Colours per Stuk 16cm
    (0)
Aantal per pagina:
20 100

Sydeco staat bekend om haar kleurrijke en vooral handige aquarium decoratiespullen die zij in vele verschillende versies verkopen. Deze Sydeco aquarium decoratiespullen zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. Het merk heeft onder andere aquarium planten van synthetisch materiaal. Deze aquariumplanten van Sydeco zijn erg leuk als versiering van de vissenkom maar kunnen ook ervoor zorgen dat de vissen een fijne leefomgeving hebben.

Sydeco maakt gebruik van duurzame materialen. Dit houdt in dat de decoraties zijn gemaakt op een biologische manier waarbij geen giftige stoffen vrijkomen. Daarnaast zijn de decoratieplanten van Sydeco makkelijk te recyclen. Zo heb je een bewust product waar je vissen ook nog eens heel blij van worden.

Het merk Sydeco houdt zich ook bezig met het vernieuwen van de aquarium decoratie door goed te kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor hun producten in combinatie met de diervriendelijkheid en functionaliteit. Een groot deel van de aquarium decoratie spullen is gekenmerkt door een felle kleur waardoor je een uniek beeld hebt in je huiskamer. Deze planten zijn erop getest dat ze een goede invloed hebben op de dieren die er langs zwemmen.  

De aquarium decoratieplanten zijn van zeer hoge kwaliteit, dit is waar het merk Sydeco voor werkt. In het assortiment van Agradi verkoopt het merk diverse soorten planten. Zo zijn er de grotere varianten van tot wel 30 centimeter groot maar zijn er ook wat kleinere planten zoals mos voor een subtiel detail.

Bij Agradi hebben wij dus veel verschillende soorten producten van Sydeco in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kijk eens in ons grote assortiment van dierbenodigdheden. In dit assortiment hebben we verder nog vissenvoer, aquariumgrind en koelinstallaties. Kortom, met de producten van Sydeco maak je je dieren weer tevreden.