Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

SureFlap Microchip Kattenluiken

SureFlap microship gestuurde kattenluiken koop je voordelig online bij Agradi.nl! SureFlap is een merk dat zich specialiseert in het maken microchip gestuurde kattenluiken in alle soorten en maten. SureFlap heeft een groot assortiment aan functionele en handige kattenluiken, waarmee jouw katten wel binnen komen en die andere katten buiten houdt. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

SureFlap staat bekend om haar stevige en vooral handige kattenluiken die zij in vele verschillende versies verkopen. Deze SureFlap kattenluiken zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier.

Het merk SureFlap houdt zich ook bezig met het vernieuwen van de kattenluiken door goed te kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor hun producten in combinatie met de diervriendelijkheid en functionaliteit. Een groot deel van de kattenluiken is gekenmerkt door een scanner van de microchip van het huisdier. Doordat de microchip wordt gescand herkent het apparaat welk dier naar binnen of naar buiten wilt. Hiermee wordt voorkomen dat vreemde dieren het huis binnen kunnen komen en bijvoorbeeld het voer van je dier op eet. Het SureFlap kattenluik is geschikt voor zowel grote als kleine katten.

SureFlap produceert elektrische microchip gestuurde kattenluiken voor zowel honden als katten. Het SureFlap microchip kattenluik wordt geleverd inclusief een RFID-Penning, een voerbak, een grijze voerbak, een grijze mat en een grijze voerbak. De kattenluiken zijn van zeer hoge kwaliteit, dit is waar het merk SureFlap voor werkt. De kattenluiken van SureFlap staan erom bekend dat deze lang mee gaan. Ook verkopen wij bij Agradi verschillende voersystemen van SureFeed, welke op dezelfde wijze werken.