Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

SureFeed Microchip Voerbakken

SureFeed microchip gestuurde voerbak koop je voordelig online bij Agradi.nl! SureFeed is een merk dat zich specialiseert in het maken van microchip gestuurde voerbakken voor katten in alle soorten en maten. SureFeed heeft een groot assortiment aan functionele en handige voerbakken, zodat jouw katten voortaan rustig kunnen eten en niet bang hoeven te zijn dat een andere kat het op eet. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
SureFlap Feeder Bowl Voerbak Blauw
€ 9,65€ 7,24-25%

SureFlap Feeder Bowl Voerbak Blauw

(1)
Aantal per pagina:
24

SureFeed staat bekend om haar stevige en vooral handige microchip voersystemen die zij in vele verschillende versies verkopen. Deze SureFeed voersystemen zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De SureFeed voedingssystemen zijn zo ingericht dat je vogels zich de hele dag kunnen vermaken en zich in een gezonde omgeving bevinden.

Het merk SureFeed houdt zich ook bezig met het vernieuwen van de voedingssystemen door goed te kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor hun producten in combinatie met de diervriendelijkheid en functionaliteit. Een groot deel van de voersystemen is gekenmerkt door een scanner van de microchip van het huisdier. Doordat de microchip wordt gescand herkent het apparaat welke kat wilt gaan eten uit de voerbak. Hiermee wordt voorkomen dat sommige dieren dubbel te eten krijgen terwijl andere dieren niet te eten krijgen. De SureFeed voerbak is geschikt voor zowel droog als nat voer.

SureFeed produceert voedingssystemen voor zowel honden als katten. De SureFeed microchip voerbak wordt geleverd inclusief een RFID-Penning, een voerbak, een grijze voerbak, een grijze mat en een grijze voerbak. Ook verkopen wij bij Agradi verschillende kleuren voerbakken, matten en gedeelde bakken zodat deze afgewisseld kunnen worden en ook bij gebruik van meerdere dieren kunnen de dieren herkennen welke bak van hen is.

De voedingssystemen zijn van zeer hoge kwaliteit, dit is waar het merk SureFeed voor werkt. De voedingssystemen van SureFeed staan erom bekend dat deze lang mee gaan. Een ander voordeel van de voerbakken van SureFeed zijn dat de voerbakken makkelijk schoon te maken zijn. Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van SureFeed in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd.