Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Supreme Cavia- en Konijnenvoer

Supreme konijnenvoer en caviavoer koop je voordelig online bij Agradi.nl! Supreme is een merk dat zich specialiseert in het maken van dierenvoeding voor vooral kleine dieren zoals konijnen en cavia's.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Supreme Reggie Rat
  vanaf € 4,99

  Supreme Reggie Rat

  (2)
 2. Supreme Science Selective Guinea Pig
  vanaf € 10,59

  Supreme Science Selective Guinea Pig

  (26)
 3. Supreme Science Selective Junior Rabbit 1,5kg
  € 10,29

  Supreme Science Selective Junior Rabbit 1,5kg

  (7)
 4. Supreme Science Sel Rabbit
  vanaf € 17,99

  Supreme Science Sel Rabbit

  (50)
 5. Supreme Russel Rabbit Original 850gr
  € 3,39

  Supreme Russel Rabbit Original 850gr

  (7)
 6. Supreme Russel Rabbit Junior Original 2,5kg
  € 10,89

  Supreme Russel Rabbit Junior Original 2,5kg

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Supreme heeft een groot assortiment aan knaagdierenvoer waarmee uw dier zich goed voelt. Supreme staat bekend om haar liefde voor kleine huisdieren wat betekend dat het merk een compleet aanbod heeft. Het merk biedt kleine huisdieren een complete en evenwichtige voeding om zo hun welzijn te bevorderen.

Met de producten van Supreme wil het merk het natuurlijke gedrag van het knaagdier stimuleren waardoor het dier weer dier kan zijn. Het duurzame voer van Supreme is zo ontworpen dat het dier er niet snel op uitgekeken is. Er zijn veel verschillende smaken mogelijk voor de dieren en daar probeert Supreme optimaal gebruik van te maken.

Elk knaagdier heeft zijn eigen behoeften en Supreme heeft dan ook in overleg met verschillende dierenartsen en voedingsexperts hun assortiment gemaakt. Zo voldoet elk product aan de natuurlijke behoefte van elk soort en blijft je dier fit en gezond. Ook bied Supreme je huisdier een mooi assortiment aan knaagdieren snacks. In deze bijzondere snacks voor knaagdieren zit onder andere erwt, pepermunt, tijm, bramen en kamille verwerkt waardoor je dier eens wat anders proeft dan de standaard wortel snoepjes voor knaagdieren.

Het assortiment van Supreme bij Agradi bestaat uit voeding voor knaagdieren. Allereerst heeft het merk voeding voor konijnen. Zelfs voor konijnen met ziektes zoals Urolithasis waarbij het calciumverbruik veranderd heeft het merk speciaal voer ontworpen. Ook andere diersoorten komen niks te kort bij Supreme. Zo is er ook nog voer beschikbaar voor cavia’s, chinchilla’s, degoes, hamsters, gerbils, ratten, muizen en fretten. Kort om, met elk knaagdier ben je bij supreme aan het juiste adres. Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten knaagdierenvoer van Supreme in ons assortiment. Kortom, met de producten van Supreme verbeter je de gezondheid van je knaagdier.