• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Superfish voor aquarium en vijver

 1. Outlet
  Superfish Uitstromer Schelp Model
  € 4,39 € 0,78 -82%
  Superfish Uitstromer Schelp Model
  (0)
 2. Outlet
  Superfish Zuiger 1216mm Blister 2 St.
  € 3,29 € 0,73 -78%
  Superfish Zuiger 1216mm Blister 2 St.
  (0)
 3. Outlet
  Superfish Uitstromer Ster Model
  € 3,19 € 0,78 -76%
  Superfish Uitstromer Ster Model
  (0)
 4. Outlet
  Superfish Beluchting Toebehoren Set Blist
  € 13,19 € 2,85 -78%
  Superfish Beluchting Toebehoren Set Blist
  (0)
 5. Outlet
  Superfish Mini Plakthermometer 20-34 gr c
  € 3,89 € 0,89 -77%
  Superfish Mini Plakthermometer 20-34 gr c
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Voor uw aquarium levert Superfish onder andere complete “plug and play” aquariums in mooie trendy modellen. Starten met een aquarium was nog nooit zo eenvoudig. Superfish heeft deze aquariums vaak voorzien van energiezuinige led-verlichting zodat u niet achteraf voor hoge energiekosten komt te staan. Om uw aquarium te decoreren biedt Superfish een zeer ruime keuze aan aquariumdecoratiemateriaal. Van levensechte kunstwaterplantjes, rotsornamenten tot keramisch “Nano wood” met kunstgras. Ook kunt u kiezen uit verschillende levensechte aquarium achterwanden in de vorm van de Deco Poster. Filters levert superfish in de vorm van binnenfilter en buitenfilter. Altijd zijn dit doordachte systemen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook aan de kleintjes is bij Superfish gedacht, er zijn verschillende broedkamers verkrijgbaar, de Breeding Box, een veilige schuilplaats voor de nieuwe aanwas.

Voor uw vijver of dit nu een gewone visvijver betreft of een moderne koi-vijver met koikarpers levert Superfish complete filtersystemen met energiezuinige pompen en UVC voor een heldere vijver in no-time. Deze systemen zijn doordacht maar zeer betaalbaar. De vijverpompen die Superfish in het assortiment heeft zijn krachtig maar energiezuinig. Ze hebben een lange levensduur en zijn erg bedrijfszeker. Een Superfish vijverpomp geeft u de zekerheid die u nodig heeft. Een luchtpomp is belangrijk om uw vijver te voorzien van extra zuurstof, maar houdt uw vijver in de winter ook ijsvrij. Superfish levert diverse luchtpompen met bijbehorende accessoires. Om uw vijver te beschermen heeft Superfish vijvernetten en systemen om reigers en katten af te schrikken.Superfish levert uitgebalanceerd vijvervoer, ook voor uw koi-vijver voor een zeer gunstige prijs. Voerautomaten voor als u op vakantie gaat en aquariumstofzuigers en pondskimmers (verwijderd vuil van de vijveroppervlakte) om uw vijver schoon te houden.

Wanneer u voor een betaalbare prijs op zoek bent naar betrouwbare materialen voor uw vijver of aquarium moet u zeker eens kijken naar het ruime assortiment van Superfish!