Outlet

Super Dandy Stofzuigers

 1. Super Dandy Snijmes Standaard Voor 801914
  Outlet

  Super Dandy Snijmes Standaard Voor 801914

  10,40
  1

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Als je dit merkt niet kent zal het je zeker verbazen wat voor producten ze hebben. Het zal je misschien zelfs verbazen dat dit bestaat! Maar praktisch is het zeker! Super Dandy heeft namelijk geen gewone borstels, nee! Deze zijn gecombineerd met een licht gewicht, draagbare stofzuiger. Wat een unieke en ideale uitvinding! Je paard zal misschien even aan het geluid moeten wennen, maar dat is met alle nieuwe apparaten en voorwerpen. Over het algemeen levert dit helemaal geen problemen op. Je kan je paard borstelen en tegelijk worden de haren meteen opgezogen. Zo blijft de stal of poetsplaats altijd netjes. Dat is heel fijn, zeker in seizoenen waarin je paard in de rui is.

Bij de Stofzuiger Boy zit een lange slang (1,20m) waardoor je hem handig kunt gebruiken. Daarnaast kun je dit apparaat ook in een andere stand gebruiken waardoor het een soort föhn wordt. Zo kun je je paard lekker droog borstelen en föhnen tegelijk! De producten zijn dus ook nog eens multifunctioneel!

Bij Agradi vind je de producten in onze Ruitershop. Je vindt hier de Super Dandy stofzuiger boy en verschillende opzet stukken, bijvoorbeeld een stofzuigerroskam. Daarnaast kun je in de categorie Scheren Rundvee, Paarde en Schapen een snijmes vinden voor scheerapparaten. De link met de stofzuiger is hier zo gelegd: als je gaan scheren, moeten de losse haartjes natuurlijk ook opgeruimd worden.

Hebben de producten van Super Dandy je aandacht getrokken? Dat is niet gek. Het zijn natuurlijk ook unieke producten, waar je veel profijt van kunt hebben. Als je de producten eenmaal hebt zal je eraan verkocht zijn! Kom dus snel in onze webshop kijken of het iets voor je is, want je koop Super Dandy natuurlijk het goedkoopst op Agradi.nl!