Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Suevia Drinkbakken

Suevia drinkbakken en onderdelen voor drinkbakken koop je bij Agradi. Suevia is sinds 1923 gespecialiseerd in het maken van drinksystemen voor de veehouderij. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Suevia Veertje met Sproeier
€ 3,25

Suevia Veertje met Sproeier

(0)
Suevia Vlotter 509 Kunststof
€ 45,99

Suevia Vlotter 509 Kunststof

(3)
Suevia Slangrek Inox Zware Uitvoering
€ 107,95

Suevia Slangrek Inox Zware Uitvoering

(0)
Agradi's keuze
Suevia Afsluitstop
€ 1,99

Suevia Afsluitstop

(21)
Suevia Wand Voerbak Model 211
€ 64,98€ 60,99-6%

Suevia Wand Voerbak Model 211

(10)
Sale
Suevia Voerbak Halfrond Model
€ 65,50€ 58,99-10%

Suevia Voerbak Halfrond Model

(0)
Suevia Vlotter Compleet
€ 37,99

Suevia Vlotter Compleet

(4)
Suevia Voerbak Recht 14L
€ 39,99

Suevia Voerbak Recht 14L

(0)
Aantal per pagina:
24

Tips

Ze staan dan ook bekend om hun stevige, kwaliteitsvolle apparatuur dat lang mee gaat. De drinkbakken van Suevia zijn speciaal ontworpen voor verschillende soorten vee, zoals varkens, runderen, geiten en paarden. Alle techniek wordt in het Duitse bedrijf zelf ontwikkeld en geproduceerd. Bij Agradi kunnen deze waterbakken van topkwaliteit dan ook niet ontbreken.

De enkele automatische drinkbakken zijn verkrijgbaar met drukstaven of lepels. Beiden hebben het effect dat wanneer het dier zijn neus er tegenaan drukt, het water automatisch stroomt en de bak vult. De grote platte lepels zijn duidelijker en uitnodigender voor het dier om tegenaan te drukken om het water te laten stromen. Doordat de drukstaven flexibeler zijn vergt dit iets meer tijd om te begrijpen hoe de toestroming werkt.

Ook heeft Suevia drinkbakken op basis van een vlotter-systeem voor bijvoorbeeld in de wei. Het vlotter systeem kun je instellen op een basis niveau aan waterhoogte. Wanneer de dieren water drinken zal de bak automatisch tot het basis niveau hervullen. Deze bakken zijn heel geschikt voor gebruik bij meerdere dieren. Voor in de winter en in een kouder klimaat heeft Suevia ook drinkbakken die omringt worden door een electrisch verwarmingselement. Deze gietijzeren bakken zijn gemakkelijk te bevestigen en installeren. Door de aanvoerbuizen zo aan te leggen dat deze vrij blijven van vorst kun je jezelf verzekeren dat je dieren geen koud water zullen hebben.

Naast de producten van Suevia heeft Agradi alles wat je verder nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren. Zo vind je in onze Ruitershop alles voor je paard. Ook voor vee hebben wij alle benodigdheden. De Drogist heeft alles wat je nodig hebt om je dieren gezond te houden. Zo koop je bij Agradi gemakkelijk, voordelig en snel alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren.