Outlet

Storvik Werkkleding

  1. Storvik Bluff pilotjack 500s Zwart

    Storvik Bluff pilotjack 500s Zwart

    62,99
    1

    Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Je vindt bij ons allerlei soorten kleding van Storvik. Zelf in onze Ruitershop is dit merk nog terug te vinden. Storvik heeft namelijk ook reflectiekleding die goed gedragen kan worden voor outdoor sporten zoals paardrijden.

T-shirts maken het grootste deel uit van het assortiment dat wij bij Agradi van dit merk verkopen. Het gaat hier om praktische en comfortabele overhemden, maar ook hebben wij veel thermokleding/shirts. Dat is ideaal voor de koude en donkere maanden. Storvik houdt je te allen tijde warm. Zowel met onderkleding als met bovenkleding zoals werkjassen of softshell jassen. Deze laatste soort jassen wordt steeds populairder. Softshell is een hele fijne stof die vaak gecombineerd wordt met fleece. De softshell buitenkant is dan water- en winddicht en de fleece binnenkant zorgt voor een extra laagje warmte. Deze Storvik softshell jassen zijn daardoor heel licht van gewicht, maar wel erg warm. Dat is de reden dat ze heel prettig zijn om in te werken.

Wat overigens voor alle werkkleding van Storvik geldt, is dat de werkkleding voorzien is van zakken. Zo heb je genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. De kleding is zo ontworpen dat voorwerpen niet zomaar uit je zakken vallen waardoor je met een gerust hart aan het werk kan. Dus ga je klussen, buitenwerken of iets anders doen waarvoor je geschikte werkkleding nodig hebt? Dan heb je bij ons genoeg keuze. Of het nu zomer of winter is, we bieden een assortiment aan waarin je altijd vindt wat je zoekt. Daarom koop je de werkkleding van Storvik nu goedkoop in onze webshop!

Bovendien hebben wij nog veel meer handige artikelen. Wist je al dat wij gebruik maken van een stickeractie?  Deze geldt op een groot deel van ons assortiment. Je krijgt met deze actie nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Zo betaal je nooit te veel. Kijk dus snel in onze webshop, want bij Agradi slaag je altijd!