Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Stimex Waterproof

Stimex waterproof en andere onderhoudsproducten koop je in de online webshop van Agradi. Stimex staat bekend om haar fantastische aanbod om diverse campingartikelen weer waterdicht of algenvrij te maken. Bij het begin stelde Stimex zichzelf de vraag aan welke eisen de artikelen moesten voldoen om de optimale kwaliteit te behouden. Inmiddels hebben ze het antwoord daarop gevonden en produceren ze de beste artikelen voor jou. Door innovatie en ontwikkeling wordt geprobeerd steeds betere producten op de markt te brengen. Daarom koop je alle producten van Stimex nu goedkoop bij Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
Sale
Stimex Seam Sealer Flacon 80ml
€ 9,99€ 8,49-15%

Stimex Seam Sealer Flacon 80ml

(2)
Aantal per pagina:
24

Wanneer je je tent bijvoorbeeld afbreekt, moet het goed schoongemaakt worden. Anders kunnen er schimmelvlekken in de tent komen en dit zorgt ervoor dat de tent de volgende keer niet meer waterdicht is. Bij ons koop je dan ook bijvoorbeeld de Stimex Tent Cleaner. Het voordeel van dit product is dat je het niet alleen hoeft te gebruiken voor de tent, maar ook bij de parasols, stoelkussens en bootzeilen. Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod verzorgen, bieden we je graag ook onze laagste prijsgarantie. Bij Agradi weet je zeker dat je alle producten voor de beste prijs koopt. 

Kortom, bij ons kom je alleen de beste producten tegen. Je tent schoon en waterdicht maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Daarom koop je alle producten van Stimex heel voordelig in de online webshop van Agradi. Bovendien doen vele artikelen mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je veel korting bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer artikelen in de aanbieding. Ook hebben wij een Outlet pagina. Hierop staan de producten die binnenkort bij ons gaan verdwijnen uit het assortiment. Maar niet getreurd, op dit moment koop je deze met aantrekkelijke kortingen. Sla dus snel je slag voordat het te laat is. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.