Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Stefanplast Kattenbakken

Stefanplast kattenbakken koop je voordelig online bij Agradi.nl! Stefanplast is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige plastic producten voor mensen, katten en honden. Om meer informatie over de Stefanplast te weten te komen kan je verder lezen, of je gaat kijken naar de producten die we aanbieden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Stefanplast staat bekend om haar stevige en vooral handige plastic producten die zij in vele verschillende versies verkopen. Ze hebben zo bijvoorbeeld een heel ruim assortiment met kattenbakken. Deze Stefanplast kattenbakken zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. Ook hebben we verschillende reiskoffers voor honden en katten van Stefanplast waarmee uw dier veilig wordt vervoerd.

Een speciaal artikel uit het assortiment van Stefanplast zijn de kattenbakken met ronde vormen, waardoor het nog makkelijker wordt om de kattenbak te verschonen. Ook worden de kattenbakken zo gemaakt dat je deze makkelijk in een hoek kan plaatsen en deze dus niet in de weg staan. De kattenbakken van Stefanplast zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat je deze kan aanpassen op je interieur.

Ook heeft Stefanplast een mooi aanbod aan honden eetbakken. Deze zijn zo gemaakt dat ze lang mee kunnen en niet snel kapot gaan. Ook verkoopt Stefanplast waterautomaten voor dieren. Dit zijn bakjes met een waterresevoir, waardoor de bak uit zichzelf bijvult wanneer deze leeg begint te raken.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Stefanplast  in ons assortiment. Het assortiment van Stefanplast bij Agradi bestaat uit reismanden voor honden en katten, (water)bakken, kattenbakken, wasbakken, opbergboxen, toiletborstels. Kortom genoeg keuze voor uw huisdier.