Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Stassek Paardenverzorging

Stassek paardenverzorging koop je natuurlijk in de webshop van Agradi.nl. Dit Duitse merk heeft zicht gespecialiseerd in verzorgingsproducten voor paarden. ‘World Standards in Horse Care’ dat is hun motto. Dit is wat de internationale hippische pers meer dan 30 jaar geleden over de producten heeft geschreven. Deze standaard streeft Stassek sindsdien dan ook na. Ondertussen zijn de producten van dit merk al in meer dan 60 landen wereldwijd te verkrijgen en dat getal groeit nog steeds. In Nederland vind je deze producten natuurlijk tegen de beste prijs op Agradi.nl. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Stassek Equistar Navulling
Vanaf€ 33,99-4%

Stassek Equistar Navulling

(120)
Stassek Equistar losse Vernevelaar 1 Stuk
€ 1,99

Stassek Equistar losse Vernevelaar 1 Stuk

(16)
Aantal per pagina:
24

Bij Stassek weet je altijd zeker waar de producten vandaan komen. Alle producten worden namelijk in Duitsland geproduceerd. Niet alleen de uiteindelijke producten komen uit Duitsland, maar ook alle grondstoffen die erin verwerkt worden. Stassek streeft naar kwaliteit: ‘Quality without any compromises’. Kwaliteit zonder compromissen. Het moet altijd optimaal zijn, het allerbeste. Dat is waar de producten voor staan en dat is waar het merk Stassek voor staat.

Enkele voorbeelden van producten die regelmatig verkrijgbaar zijn bij Agradi zijn Stassek Equidoux, om de huid te beschermen wanneer er veel insecten zijn en Equistar als antiklit middel voor de manen. Naast verzorgingsproducten voor de paarden zelf heeft dit merk ook nog andere producten zoals lederbalsem voor het harnachement, zoals het hoofdstel en het zadel. Om het leer soepel te houden heeft dit ook af en toe wat verzorging nodig.

De meeste producten van Stassek zijn navullingen of flessen zonder vernevelaar, maar uiteraard kun je deze wel los kopen. Zo gaat dit merk verspilling tegen. Een lege fles hoef je niet weg te gooien, maar kun je bijvullen en je hoeft ook niet steeds een nieuwe vernevelaar te kopen wanneer je er nog een hebt die nog prima werkt. Andersom werkt het natuurlijk ook: als de vernevelaar kapot is hoef je geen hele nieuwe fles te kopen, maar koop je gewoon een nieuwe vernevelaar. Daar is goed over nagedacht toch?

Kortom, wat voor verzorgingsproducten je ook zoekt voor je paard, grote kans dat Stassek het juiste product voor je heeft. Kom dus zeker kijken in de webshop van Agradi.nl, want dan weet je zeker dat je het product ook nog eens tegen de beste prijs koopt!