Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Stassek Paardenverzorging

Stassek paardenverzorging koop je natuurlijk in de webshop van Agradi.nl. Dit Duitse merk heeft zicht gespecialiseerd in verzorgingsproducten voor paarden. ‘World Standards in Horse Care’ dat is hun motto. Dit is wat de internationale hippische pers meer dan 30 jaar geleden over de producten heeft geschreven. Deze standaard streeft Stassek sindsdien dan ook na. Ondertussen zijn de producten van dit merk al in meer dan 60 landen wereldwijd te verkrijgen en dat getal groeit nog steeds. In Nederland vind je deze producten natuurlijk tegen de beste prijs op Agradi.nl.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Stassek Equistar losse Vernevelaar 1st
  € 1,60 € 1,44 -10%

  Stassek Equistar losse Vernevelaar 1st

  (13)
 2. Agradi's keuze
  Stassek Equistar Navulling
  vanaf € 28,90

  Stassek Equistar Navulling

  (109)
 3. Stassek Shampoo Equiclean Anti-roos 500ml
  € 10,90

  Stassek Shampoo Equiclean Anti-roos 500ml

  (0)
 4. Stassek Shampoo Equigold 750ml
  € 12,90

  Stassek Shampoo Equigold 750ml

  (0)
 5. Sale
  Stassek Equifix Zadelzeep 400ml
  € 14,90 € 13,41 -10%

  Stassek Equifix Zadelzeep 400ml

  (5)
 6. Stassek Equigel Koelgel
  € 28,90

  Stassek Equigel Koelgel

  (0)
 7. Agradi's keuze
  Stassek Hoefbalsem Equidura
  vanaf € 18,49

  Stassek Hoefbalsem Equidura

  (0)
 8. Stassek Lederolie Equifix 500ml
  € 13,49

  Stassek Lederolie Equifix 500ml

  (0)
 9. Stassek Verzorgingsbalsem Equibona voor Huid en Vacht 250ml
  € 13,90

  Stassek Verzorgingsbalsem Equibona voor Huid en Vacht 250ml

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Bij Stassek weet je altijd zeker waar de producten vandaan komen. Alle producten worden namelijk in Duitsland geproduceerd. Niet alleen de uiteindelijke producten komen uit Duitsland, maar ook alle grondstoffen die erin verwerkt worden. Stassek streeft naar kwaliteit: ‘Quality without any compromises’. Kwaliteit zonder compromissen. Het moet altijd optimaal zijn, het allerbeste. Dat is waar de producten voor staan en dat is waar het merk Stassek voor staat.

Enkele voorbeelden van producten die regelmatig verkrijgbaar zijn bij Agradi zijn Stassek Equidoux, om de huid te beschermen wanneer er veel insecten zijn en Equistar als antiklit middel voor de manen. Naast verzorgingsproducten voor de paarden zelf heeft dit merk ook nog andere producten zoals lederbalsem voor het harnachement, zoals het hoofdstel en het zadel. Om het leer soepel te houden heeft dit ook af en toe wat verzorging nodig.

De meeste producten van Stassek zijn navullingen of flessen zonder vernevelaar, maar uiteraard kun je deze wel los kopen. Zo gaat dit merk verspilling tegen. Een lege fles hoef je niet weg te gooien, maar kun je bijvullen en je hoeft ook niet steeds een nieuwe vernevelaar te kopen wanneer je er nog een hebt die nog prima werkt. Andersom werkt het natuurlijk ook: als de vernevelaar kapot is hoef je geen hele nieuwe fles te kopen, maar koop je gewoon een nieuwe vernevelaar. Daar is goed over nagedacht toch?

Kortom, wat voor verzorgingsproducten je ook zoekt voor je paard, grote kans dat Stassek het juiste product voor je heeft. Kom dus zeker kijken in de webshop van Agradi.nl, want dan weet je zeker dat je het product ook nog eens tegen de beste prijs koopt!