Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Weidepompen

Koop hier je weidepomp bij Agradi in diverse soorten en maten!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Kerbl Weidepomp P100 1 Aansluiting
  € 259,00 € 241,29 -7%

  Kerbl Weidepomp P100 1 Aansluiting

  (2)
 2. Lister Weidepompslang Met Zuigkorf 5 Meter
  € 54,99 € 44,99 -18%

  Lister Weidepompslang Met Zuigkorf 5 Meter

  (0)
 3. Kerbl Weidepomp P100 3/4 Aansluiting
  € 259,00 € 241,29 -7%

  Kerbl Weidepomp P100 3/4 Aansluiting

  (2)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Runderen, paarden en vele andere dieren hebben behoefte aan veel weidegang. Het kan voorkomen dat deze dieren op een weide staan waar geen leiding naartoe gaat, of de weide ligt ver van huis. Toch hebben dieren altijd onbeperkt toegang tot water nodig. De weidepompen van Agradi zijn geschikt voor zowel runderen als paarden. Ze zijn erg licht in gebruik waardoor de dieren makkelijk kunnen drinken. De hendels zijn gemaakt van aluminium en de draaipunten zijn voorzien van glijlagers.

Er zijn uiteraard verschillende modellen weidepompen verkrijgbaar bij Agradi. Er zijn weidepompen met een korte en lange hendel. Daarnaast is er een model weidepomp waarbij moederkoe en kalf tegelijkertijd kunnen drinken. Zeker wanneer kalveren zelf nog niet begrijpen hoe een weidepomp werkt is deze pomp zeer geschikt.

Zoals eerder genoemd zijn de hendels van de weidepompen van aluminium. De drinkbak is van zeer stevig gietijzer. Alle pompen kunnen water oppompen tot een diepte van 7 a 8 meter, of over een lengte van maximaal 70 meter. Er is nog een onderling verschil tussen de diverse modellen. Zo zijn er weidepompen die geschikt zijn voor maximaal 10 tot 15 runderen en/of paarden, of weidepompen die geschikt zijn voor maximaal 20 dieren. Zo kun je het type weidepomp afstemmen op het aantal dieren dat je ervan gebruik wil laten maken.

Naast weidepompen kun je bij Agradi uiteraard ook alle benodigde onderdelen vinden. Zo zijn er diverse soorten zuigslangen verkrijgbaar. Deze zuigslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, vanaf 4 meter tot wel 25 meter. Andere onderdelen voor weidepompen zijn verschillende modellen membranen. Bij Agradi vind je membranen van.Lister. Zo vind je voor ieder type weidepomp hier een passend membraan. Ook kun je in onze webshop zuigkorven vinden. De zuigkorven in ons assortiment zijn allen voorzien van een zeef, waardoor de runderen of paarden alleen gezuiverd water krijgen.

Wanneer je opzoek bent naar een weidepomp voor paarden en/of runderen dan vind je deze bij Agradi. Evenals de benodigde onderdelen. Wanneer je graag een drinkvoorziening in de stal wilt aanleggen, kijk dan hier bij drinkbakken.