Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Bekijk de 10 beste Sinterklaas tips! Klik hier >>

Bekijk de 10 beste Sinterklaas tips! Klik hier >>

Voerbakken

In deze productcategorie bij Agradi vind je allerlei soorten voerbakken!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Agradi Deksel voor Voerbak Wit
  vanaf € 1,39 -7%

  Agradi Deksel voor Voerbak Wit

  (82)
 2. Agradi's keuze
  Kerbl Voederbak Universeel 9ltr
  vanaf € 10,99 -27%

  Kerbl Voederbak Universeel 9ltr

  (385)
 3. Sale
  Kerbl Voerbak Aquamarine 2L
  € 3,19 € 2,84 -11%

  Kerbl Voerbak Aquamarine 2L

  (147)
 4. Sale
  Kerbl Voerbak Rose
  vanaf € 2,84 -11%

  Kerbl Voerbak Rose

  (147)
 5. Sale
  Kerbl Voerbak Blauw 6L
  € 4,19 € 3,79 -10%

  Kerbl Voerbak Blauw 6L

  (147)
 6. Agradi's keuze
  Agradi Horse Voerbak Deluxe
  vanaf € 44,99 -18%

  Agradi Horse Voerbak Deluxe

  (226)
 7. Sale
  Kerbl Voerbak Groen
  vanaf € 2,84 -11%

  Kerbl Voerbak Groen

  (147)
 8. Agradi's keuze
  Kerbl Voederbak Euro-farm Hoek
  € 28,99 € 24,49 -16%

  Kerbl Voederbak Euro-farm Hoek

  (169)
  Kerbl Morsrand voor Voerbak Hoekmodel
  Kerbl Morsrand voor Voerbak Hoekmodel
  Gratis
 9. Kerbl Morsrand voor Voerbak Hoekmodel
  € 6,79 € 6,59 -3%

  Kerbl Morsrand voor Voerbak Hoekmodel

  (7)
 10. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

De voerbakken van Agradi zijn geschikt voor paarden, runderen, schapen, geiten, pluimvee, varkens enz. De voerbakken zijn van verschillende materialen gemaakt. Zo kun je kiezen voor voerbakken van aluminium, kunststof, plastic, rubber of voerbakken die gemaakt zijn van gegalvaniseerd metaal. Er zijn verschillende soorten voerbakken die je aan de muur kunt bevestigen. Deze dienen bevestigd te worden met behulp van schroeven en bouten. Het aantal punten waar je de voerbak mee kan vasthangen verschilt per model. Bij Agradi kun je voerbakken vinden die je aan een rechte muur kunt bevestigen. Ook zijn er voerbakken die je in een hoek van de stal kunt bevestigen, deze besparen ruimte. Deze hoek-model voerbakken zijn rond en hebben geen hoeken voor extra veiligheid. Voerbakken die aan een rechte muur kunnen worden bevestigd zijn verkrijgbaar in een rond, vierkant of rechthoekig model. Bij deze modellen zijn alle hoeken afgerond voor de veiligheid. Een aantal bakken zijn voorzien van morsstangen, wat voerverspilling voorkomt.

Voor veulens hebben wij speciale veulenvoerbakken. Deze voerbakken zijn voorzien van verstelbare spijlen. Door deze spijlen kan alleen het veulen bij de veulenbrokken, zo kan de merrie er niet bij. Deze spijlen zijn verstelbaar, wanneer het veulen groeit blijft de voerbak geschikt.

Wanneer je een losse voerbak voor bijvoorbeeld transport of in de weide wilt, vind je deze bij Agradi. Deze voerbakken zijn van kunststof of rubber. De bakken zijn licht in gewicht dus makkelijk mee te nemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten. Zo zijn er voerbakken met een inhoud vanaf 6 liter tot wel 90 liter. Deze hele grote voerbakken zijn ook geschikt als bijvoorbeeld drinkbak voor dieren op de weide. Bij Agradi kun je tevens hangvoeremmers vinden. Deze kunnen op de grond gezet worden en tevens opgehangen worden aan de beugels. Deze zijn zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld transport.

In de productcategorie Voerbakken zijn tevens diverse voertroggen verkrijgbaar. Deze zijn van kunststof of gegalvaniseerd metaal en geschikt om op de grond te staan of op te hangen aan bijvoorbeeld het hek. Bij Agradi kun je een extra lange voertrog vinden van 96cm. Deze is bijzonder geschikt voor geiten of schapen en is voorzien van een vreetrooster. Hierdoor is er een gecontroleerde consumptie van voer voor een hele kudde.

Naast al deze producten zijn er ook speciale voerbakken en voederautomaten voor biggen verkrijgbaar. Met een voederautomaat bespaar je veel arbeid door het voeren te automatiseren. Je kunt zelf de voerhoeveelheid vooraf instellen per diergroep. Uiteraard zijn er ook ‘handmatige’ voerbakken voor biggen. Deze voerbakken zijn zeer geschikt voor pasgeboren biggen.

Wanneer je opzoek bent naar een voerbak, voeremmer, voederautomaat of een accessoire daarvoor, dan ben je bij Agradi aan het goede adres! Voor bijpassende drinkbakken klik hier.