Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Ontsmettingsmiddelen

Wanneer er iets ontsmet of schoongemaakt moet worden, dan heeft Agradi werkelijk alle ontsmettingsmiddelen voor je. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sirocco Stal poeder 5kg
€ 21,90€ 19,98-9%

Sirocco Stal poeder 5kg

(17)
Agradi's keuze
Halamid-D
Vanaf€ 10,01

Halamid-D

(89)
Sale
Sectolin Equi Stable Clean
Vanaf€ 11,14-14%

Sectolin Equi Stable Clean

(41)
Citroenzuur 99,5 % Feed
Vanaf€ 18,45

Citroenzuur 99,5 % Feed

(27)
Leovet Desinfectie spray 200 ml
€ 14,39

Leovet Desinfectie spray 200 ml

(1)
Chloortabletten 300 st
€ 33,54

Chloortabletten 300 st

(5)
KenoCox 1 ltr
€ 29,99

KenoCox 1 ltr

(1)
Outlet
BL Poeder 500 gr
€ 29,30€ 17,57-40%

BL Poeder 500 gr

(0)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Ontsmettingsmiddelen zijn er in vele soorten en vormen. Zo zijn er ontsmettingsmiddelen verkrijgbaar in poedervorm, vloeibaar en in sprayvorm. Ontsmettingsmiddelen worden gebruikt voor bijvoorbeeld het schoonmaken van schoeisel, wonden, en dierverblijven. Maar ook bij ziekte uitbraak of de preventie daarvan is het aan te raden om bijvoorbeeld de klauwen van dieren te ontsmetten.

De producten in deze categorie zijn voornamelijk geschikt voor dierenverblijven. Ze zijn zeer geschikt om de materialen waar dierenverblijven van gemaakt zijn te desinfecteren en te reinigen. Het is aan te raden om minimaal één tot twee keer per jaar de dierenverblijven compleet te reinigen. Vaker per jaar is uiteraard beter bij de preventie van ziekte en verspreiding daarvan. Het is verstandig om bij productiedieren compleet te reinigen als er van groep wordt gewisseld.

De ontsmettingsmiddelen in ons assortiment zijn onder andere van Agrapharm, Agrivet, Mesto en vele andere merken. De meeste artikelen van deze merken zijn niet diersoort specifiek. Echter hebben wij voor pluimvee een aparte BL lijn, dit zijn producten om de geur te neutralieren. Alle andere producten zijn naast pluimvee ook geschikt voor koeien, schapen, paarden, varkens, geiten enzovoorts.

Een goedwerkend universeel ontsmettingsmiddel is bijvoorbeeld Agrivet Stalreiniger 5000ml. Dit is een sterk geconcentreerd en alkalisch reinigingsmiddel. Dit product verwijdert daardoor het meest hardnekkige vuil. Een kan van 5 liter gaat lang mee, doordat je per schoonmaakbeurt slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt.

Al deze producten zijn zeer scherp geprijsd en onschadelijk voor de omgeving. Wanneer je op zoek bent naar een goedwerkend reinigingsmiddel dan vind je deze bij Agradi.