Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Ontsmettingsmiddelen

Wanneer er iets ontsmet of schoongemaakt moet worden, dan heeft Agradi werkelijk alle ontsmettingsmiddelen voor je.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Halamid-D
  vanaf € 9,20

  Halamid-D

  (83)
 2. Citroenzuur 99,5 % Feed
  vanaf € 10,55

  Citroenzuur 99,5 % Feed

  (25)
 3. Sectolin Equi Stable Clean
  vanaf € 11,02 -10%

  Sectolin Equi Stable Clean

  (37)
 4. Grand National Fresh & Clear Stalreiniger 1L
  € 10,70

  Grand National Fresh & Clear Stalreiniger 1L

  (1)
 5. Sale
  Chloortabletten 300 st
  € 24,75 € 22,27 -10%

  Chloortabletten 300 st

  (5)
 6. cdVet EquiGreen HuminoVet Poeder
  vanaf € 13,75

  cdVet EquiGreen HuminoVet Poeder

  (0)
 7. BL Poeder 500 gr
  € 26,00

  BL Poeder 500 gr

  (0)
 8. Mesto Trigger Sprayer 360 Graden 600ml
  € 8,95

  Mesto Trigger Sprayer 360 Graden 600ml

  (0)
 9. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Ontsmettingsmiddelen zijn er in vele soorten en vormen. Zo zijn er ontsmettingsmiddelen verkrijgbaar in poedervorm, vloeibaar en in sprayvorm. Ontsmettingsmiddelen worden gebruikt voor bijvoorbeeld het schoonmaken van schoeisel, wonden, en dierverblijven. Maar ook bij ziekte uitbraak of de preventie daarvan is het aan te raden om bijvoorbeeld de klauwen van dieren te ontsmetten.

De producten in deze categorie zijn voornamelijk geschikt voor dierenverblijven. Ze zijn zeer geschikt om de materialen waar dierenverblijven van gemaakt zijn te desinfecteren en te reinigen. Het is aan te raden om minimaal één tot twee keer per jaar de dierenverblijven compleet te reinigen. Vaker per jaar is uiteraard beter bij de preventie van ziekte en verspreiding daarvan. Het is verstandig om bij productiedieren compleet te reinigen als er van groep wordt gewisseld.

De ontsmettingsmiddelen in ons assortiment zijn onder andere van Agrapharm, Agrivet, Dettol, Dierendrogist en vele andere merken. De meeste artikelen van deze merken zijn niet diersoort specifiek. Echter hebben wij voor pluimvee een aparte BL lijn, dit zijn producten om de geur te neutralieren. Alle andere producten zijn naast pluimvee ook geschikt voor koeien, schapen, paarden, varkens, geiten enzovoorts.

Een goedwerkend universeel ontsmettingsmiddel is bijvoorbeeld Agrivet Stalreiniger 5000ml. Dit is een sterk geconcentreerd en alkalisch reinigingsmiddel. Dit product verwijdert daardoor het meest hardnekkige vuil. Een kan van 5 liter gaat lang mee, doordat je per schoonmaakbeurt slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt.

Dierendrogist Bio-horsebox 1 Liter is een geconcentreerd reinigingsmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat allerlei soorten geuren verdwijnen. Het product zet bijvoorbeeld urine en organische geuren om in stikstof, koolzuur en water. Deze zijn niet schadelijk voor mens, dier en milieu!

Al deze producten zijn zeer scherp geprijsd en onschadelijk voor de omgeving. Wanneer je op zoek bent naar een goedwerkend reinigingsmiddel dan vind je deze bij Agradi.