Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Hindernismaterialen

Kijk hier voor ons assortiment aan hindernisblokken en hindernisnummers om jouw parcours compleet te maken!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Excellent Hindernisblok Horse Cube
  vanaf € 29,99 -13%

  Excellent Hindernisblok Horse Cube

  (39)
 2. Sale
  Pfiff Kunststof Staander met Gaten
  € 13,95 € 10,46 -25%

  Pfiff Kunststof Staander met Gaten

  (6)
 3. Agradi Hindernis nummers Show Jump 10t/m15 27x20cm
  € 33,50

  Agradi Hindernis nummers Show Jump 10t/m15 27x20cm

  (0)
 4. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Hindernisblokken

Voor de afwisseling is het leuk om te kunnen springen, hiervoor zijn natuurlijk hindernissen nodig. Vaak worden voor hindernissen staanders gebruikt, echter zijn staanders vaak zwaar en veel mensen springen ook niet zo hoog. Een goed alternatief zijn daarom hindernisblokken. Deze hindernisblokken zijn gemaakt van kunststof en daardoor licht van gewicht. Doordat de blokken zo licht zijn, zijn ze makkelijk te verplaatsen. Met hindernisblokken kunnen balken op verschillende hoogtes gelegd worden en ook als cavaletti gebruikt worden. Mocht je wel de hoogte in willen kan je gebruik maken van de hindernisblokken van Horse Cube, deze blokken zijn naast duurzaam en licht ook makkelijk te stapelen. Hiermee kunnen dus ook hogere hindernissen gemaakt worden zonder dat je hoeft te sjouwen met zware hindernisstaanders.

Hindernis nummers

In ons assortiment hebben we diverse hindernisnummers, hierdoor kun je altijd een mooi parcours uitzetten. Hierbij kan er gekozen worden uit losse bordjes of uit nummers die op een stalen frame zijn geplakt. Het voordeel van het stalen frame is dat het overal in de grond gestoken kan worden. De losse bordjes kunnen op de grond gezet worden of bevestigd worden op de hindernissen zelf of eventueel andere losse frames.

Om veilig te kunnen springen kan het fijn zijn een bodyprotector te dragen, zeker bij jonge paarden. Kijk daarvoor eens in de categorie bodyprotectors. Voor kortingen op allerlei producten kun je terecht op de sale en/of outlet pagina.