Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Bakletters

Maak jouw dressuurbaan compleet met de bakletters van Agradi!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Harry's Horse Bakbordjes 20x40 Wit
    € 35,95 € 26,96 -25%

    Harry's Horse Bakbordjes 20x40 Wit

    (15)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Waarom gebruiken we bakletters?

Bakletters worden gebruikt als vaste punten voor oefeningen in de rijbaan voor dressuurruiters en menners. Bij proeven worden overgangen en figuren op letters gereden en bij wedstrijden wordt daarop ook beoordeeld. In de 20x40 bak heb je de letters A-K-E-H-C-M-B-F en bij de 20x60 bak komen hier de letters V, S, R en P bij. De 20x60 bak wordt gebruikt bij proeven vanaf het Z dressuur. Er zijn verschillende theorieën waarom precies deze letters zijn gekozen, maar er is geen zekerheid waar ze precies vandaan komen. Wel is het zo dat de klank en het beeld van de letters gemakkelijk te onderscheiden zijn, waardoor er goed gezien en gehoord kan worden waar de oefening uitgevoerd moet worden. Voor het onthouden van de volgorde van de letters zijn verschillende ezelsbruggetjes, een daarvan is Alle Franse Boeren Met Centen Hebben Een Koe (Door X Gemolken).

Verschillende soorten bakletters

Bij Agradi hebben we verschillende soorten bakletters, dus voor elk wat wils. We hebben bijvoorbeeld bakbordjes die op het hek van de bak bevestigd kunnen worden. Deze zijn er zowel in het vierkant als langwerpig met een boog aan de bovenkant. We hebben ook bordjes met letters die in de grond gestoken kunnen worden, hierdoor kunnen ze ook makkelijk weer verplaatst worden. Of gewoon stickers die op andere bordjes geplakt kunnen worden. De letters zijn te koop in sets voor 20x40 bak en aanvullende sets voor de 20x60 bak. Maar er zijn ook complete sets waarbij alle letters al zitten voor de 20x60 bak. Aangezien voor hindernissen vaak letters gebruikt worden bij twee of drie hindernissen achter elkaar, verkopen we de letters A, B en C.

Wil je graag ook de hindernis cijfers, kijk dan bij hindernismaterialen. Kijk voor alle sale en kortingsacties op de sale en/of outlet pagina.