Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Sproeiers

Bij Agradi vind je vele soorten en modellen sproeiers. Sproeiers worden voornamelijk gebruikt voor het beregenen van tuinen, land of bloembakken.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Sproeibroeskop Comfort 1/2 bi
  € 12,99 € 11,69 -10%

  Kerbl Sproeibroeskop Comfort 1/2 bi

  (4)
 2. Spike Sproeistandaard 3 poot staal Binnen
  vanaf € 37,48 -10%

  Spike Sproeistandaard 3 poot staal Binnen

  (31)
Aantal per pagina:
20 100

Daarnaast hebben wij ook spuitpistolen, deze kunnen buiten de tuin en het land ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld op de wasplaats.

De sproeiers, ook wel sprinklers genoemd, voor in de tuin en op het land kunnen het beste op een statief geplaatst worden voor een optimaal constant bereik. Voor grote stukken grond zijn er speciale sproeiers verkrijgbaar bij Agradi. Deze sproeiers hebben een bereik van 25 tot 30 meter en zijn gemaakt van messing. Het bereik van deze sproeiers is echter afhankelijk van de waterdruk, hoe hoger deze is hoe groter het bereik. Erg belangrijk bij deze sproeiers is dat je een verloopstukje tussen het statief en de sproeier zet. In de productomschrijving van iedere sproeier wordt aangegeven welk verloopstuk je het beste kan gebruiken.

Spuitpistolen maak je doormiddel van een verloopstuk vast aan een tuinslang. Deze spuitpistolen zijn ideaal voor het water geven aan planten in de tuin. Zoals eerder is beschreven zijn deze spuitpistolen ook uitermate geschikt voor op de wasplaats. Op een wasplaats kun je met behulp van een tuinslang en een spuitpistool gemakkelijk je pony of paard afspuiten en wassen. Wanneer je de hendel van het spuitpistool loslaat, lekt deze geen water, hierdoor voorkom je onnodige verspilling van water. Een aantal spuitpistolen hebben verschillende standen. Het is belangrijk dat je deze afstemt op het gebruiksdoel. De spuitpistolen in ons assortiment zijn tevens geschikt voor het wassen van bijvoorbeeld auto’s.

Wanneer je opzoek bent naar een spuitpistool, sproeier, koppelstuk of statief daarvoor, dan vind je deze bij Agradi!