Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Sportz-vibe by Horseware Massage Therapie Dekens

Sportz-vibe massage- en therapiedekens is een merk wat speciale dekens ontwikkelt voor honden en paarden. Sportz-vibe is een onderdeel van Horseware. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De dekens van Sportz-vibe zijn een soort therapie- of massagedekens voor je hond of paard. Deze dekens kunnen een positieve invloed hebben op de gezondheid van je dier. Je kunt deze dekens bij ons vinden in onze Ruitershop, bij de Hondendrogist of bij onze Paardendrogisterij artikelen.

De Sportz-vibe dekens voor honden zijn lichtgewicht en dus comfortabel voor honden. De deken is ontwikkeld om de circulatie van honden te ondersteunen. Dit Sportz-vibe deken kan gebruikt worden voor honden die mee doen aan bepaalde sporten. Het deken kan dienen om de honden van te voren op te warmen, of juist om de spieren of stijfheid te helpen herstellen na een lange training. Daarnaast kunnen deze dekens ook gebruikt worden voor honden die last hebben an rug of heup problemen. De dekens van Sportz-vibe zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en passen daardoor bij iedere hond.

Ook voor paarden zijn deze lichtgewicht Sportz-vibe massagedekens ontwikkeld. Ook in dit geval kan het therapiedeken bijdragen aan het opwarmen voor een training of herstellen na een training. Bovendien is het deken bij paarden geschikt om het hele jaar door de spieren te optimaliseren. Het Sportz-vibe deken is zo ontworpen dat de spieren niet overbelast worden, maar dat de spanning van de spieren wel verholpen kan worden. De dekens hebben verplaatsbare massage stukken die op bepaalde spiergroepen geplaatst kunnen worden om die te behandelen.

Bij Agradi kun je voor zowel paarden als honden het Sportz-vibe massage- en therapiedeken kopen, maar daarnaast ook de toebehoren zoals batterijen, kabels en opladers. Wil jij het allerbeste voor je hond of paard? Dan is deze deken zeker het overwegen waard! Deze dekens zijn écht uniek. Daarom koop je Sportz-vibe nu goedkoop in de webshop van Agradi. Bovendien hebben wij nog veel meer artikelen. Op vele van onze artikelen geldt onze Agradi stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Zo betaal je nooit teveel! Dus wat je ook zoekt, bij Agradi slaag je altijd en natuurlijk voor de beste prijs. Kom dus snel kijken in onze webshop!