Outlet

Sponzen

  1. Con-P Spons voor de Auto

    Con-P Spons voor de Auto

    1,49
    1

    Op voorraad Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Een spons wordt gemaakt van kunstmatig sponsmateriaal, ook wel viscose genoemd. Een spons is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar voor velen is de meest voorkomende kleur toch geel.

In tegenstelling tot een normale spons heeft de schuurspons een grof en harde schuurzijde waarmee je gemakkelijker hardnekkige aanslag kunt verwijderen. De schuurspons wordt daarom vaak gebruikt bij de vuile afwas omdat je met de schuurzijde makkelijk etensresten kan verwijderen.

Een pannenspons kun je gebruiken voor het grondig reinigen van je pannen, bakplaten, grill, barbecue en dergelijke. Dit zorgt voor een langere levensduur.

Ben je nog op zoek naar goed reinigingsmiddel? Neem dan een kijk in de productcategorie reiniger hier vind je verschillende producten die bij jou schoonmakenklus passen. Hier kun je merken vinden als Beaphar, HG, Ibex, Pokon, Sorbo enzovoort. Deze merken leveren aan Agradi hoogwaardige reinigingsmiddelen zoals groene aanslagreinigers, alles reinigers, handreiniger, rvs reiniger, autobekleding reiniger enzovoorts.

In de webshop van Agradi kun je alles vinden op het gebied van sponzen. Bij Agradi hebben wij ook een leuke kortingscode waarmee je profiteert van de leukste kortingen op vele artikelen in onze afdeling voor reinigingsmiddelen. Hier kun je gebruik van maken op de spons die jij nodig hebt. Daarnaast kun je altijd terecht op onze Sale pagina. Kortom voor de scherpste prijzen op poetsdoeken kun je altijd terecht bij Agradi.nl!