Outlet

Gereedschap

 1. Esschert Kruiwagen Groen

  Esschert Kruiwagen Groen

  27,49
  2

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Esschert Kinderhandschoenen Groen

  Esschert Kinderhandschoenen Groen

  1,64
  3
Aantal per pagina:
20 100

Het originele Bosch kindergereedschap is bij Agradi verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld een kinder zaklamp met accu van Bosch. Deze is 90o draaibaar en heeft vier verschillende kleuren. Wanneer het mooi weer is, spelen kinderen het liefste buiten. Dan komt de Granit kinderschop of de kinderbezem van pas. Ander kindertuingereedschap is bijvoorbeeld een kindersneeuwschuiver of compleet kinder tuingereedschap set. Daarin zitten een schop, schep en harkje.

Voor de loopfietsen en traptractors heeft Agradi de Rolly Toys sneeuwkettingen, zo kan er ook in de sneeuw veilig worden gespeeld.
Uiteraard heeft Agradi ook een complete Bosch kindergereedschapskist van Granit. Een dichte kindergereedschapskist kun je eveneens bij Agradi vinden. Voor de echte timmermannen maken een kinder veiligheidshelm, kinder beschermbril en kinder werkhandschoenen het helemaal af.

Een compleet SES timmerset inclusief hout, spijkers, klauwhamer en veiligheid spijkerhulpen is een geweldige creatieve bezigheid voor kinderen om te knutselen. Ze kunnen zelf het hout met spijkers of lijm aan elkaar bevestigen. Om de spijkers veilig in het hout te kunnen slaan zit er het eerder genoemde spijkerhulpje bij. Deze voorkomt dat de hamer op de vingers kan komen.

Al het kindergereedschap is van de merken Esschert, Granit, Rolly Toys en SES Creative. Je kinderen vervelen zich nooit meer met speelgoed van Agradi!