• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Pre Black Friday SALE: Tot 20% op bijna alles! | Voorraad SALE 30% korting: Outdoorlaarzen en zadeldekjes!

Pre Black Friday tot 20 % | Voorraad SALE 30% korting!

Speelgoed

 1. Sale
  Milbemax Strandbal
  € 2,95
  Milbemax Strandbal
  (1)
 2. Sale
  Red Horse Mok Paard Iceblue
  € 7,95 € 6,36 -20%
  Red Horse Mok Paard Iceblue
  (4)
 3. Sale
  Hkm Glanzende Stickers
  € 1,95 € 1,56 -20%
  Hkm Glanzende Stickers
  (5)
 4. € 5,95
  Crea color paarden mandala
  (2)
 5. € 11,50
  Paarden Stap voor Stap Tekencursus
  (6)
 6. Sale
  Red Horse Mok Paard I Love Horses
  € 12,45 € 9,96 -20%
  Red Horse Mok Paard I Love Horses
  (4)
 7. Sale
  Harrys Horse Unicorn Roze
  € 19,95 € 15,96 -20%
  Harrys Horse Unicorn Roze
  (4)
 8. Sale
  Pfiff Stickervel Paard
  € 1,95 € 1,66 -15%
  Pfiff Stickervel Paard
  (1)
 9. Sale
  Red Horse Paard-o-poly Paard
  vanaf € 26,96 -20%
  Red Horse Paard-o-poly Paard
  (0)
 10. Sale
  Hkm Tekenen Op Nummer Eenhoorn
  € 7,95 € 6,36 -20%
  Hkm Tekenen Op Nummer Eenhoorn
  (0)
 11. Sale
  Hkm Groot Staand Pluche Paard Met Deken Bruin
  € 18,95 € 15,16 -20%
  Hkm Groot Staand Pluche Paard Met Deken Bruin
  (0)
 12. Sale
  BR Speelgoedpaard Pebbels small 48cm Zwart S
  € 169,95 € 152,95 -10%
  BR Speelgoedpaard Pebbels small 48cm Zwart S
  (2)
 13. Sale
  Red Horse Mok Paard Horse
  € 12,45 € 9,96 -20%
  Red Horse Mok Paard Horse
  (4)
 14. Agradi's keuze
  Vliegtuig van tempex 24x7cm diverse modellen
  vanaf € 0,95 -36%
  Vliegtuig van tempex 24x7cm diverse modellen
  (9)
 15. € 79,99 € 62,99 -21%
  Esschert Kinderschommel Paard
  (2)
 16. Sale
  Pfiff Reflecterende Sticker paardenhoofd
  € 7,95 € 6,36 -20%
  Pfiff Reflecterende Sticker paardenhoofd
  (0)
 17. Sale
  BR Speelgoedpaard Pebbels Brown
  € 239,95 € 215,95 -10%
  BR Speelgoedpaard Pebbels Brown
  (2)
 18. Sale
  Pfiff Paardenstickervel
  € 1,95 € 1,66 -15%
  Pfiff Paardenstickervel
  (0)
 19. Outlet
  Esschert Traanplaat Kinderschommel 45cm
  € 69,49 € 48,92 -30%
  Esschert Traanplaat Kinderschommel 45cm
  (0)
 20. Sale
  Harrys Horse Unicorn Blauw
  € 19,95 € 15,96 -20%
  Harrys Horse Unicorn Blauw
  (4)
Aantal per pagina:
20 100

Het is belangrijk voor kinderen om hun creativiteit te uiten. Daarvoor heeft Agradi creatief speelgoed van bijvoorbeeld SES. Verder is het goed voor kinderen om in beweging te zijn, veel kinderen houden van voetbal. Niets is makkelijker dan in de achtertuin zelf te kunnen voetballen. Het enige wat je nodig hebt is een bal en goals. De voetbalgoals zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in onze webwinkel.

Gewoon gereedschap is helaas niet veilig voor kinderen, maar kindergereedschap is dat wel! Bij Agradi kun je onder andere kinderboormachines, kinderheggenscharen, kinderscheppen, speelgoed gereedschapskoffers en vele andere producten vinden. Deze zijn van de merken Granit en Rolly Toys. Al deze producten zijn in de Bosch speelgoed uitvoering. Uiteraard heeft Agradi ook kinderkruiwagens in haar assortiment. Deze zijn onder andere van Rolly Toys. Een kinderkruiwagen is voor kinderen die graag buiten spelen een onmisbaar product. De kinderkruiwagens van Agradi zijn verkrijgbaar in het rood en groen.

Het is belangrijk voor kinderen om motorisch zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen. Een loopwagen helpt daarbij. Agradi heeft diverse loopwagens, bijvoorbeeld een houten loopfiets van Janod in een koe uitvoering. Of van Rolly Toys een John Deere loopwagen, of beter genoemd een looptractor. Voor de John Deere loopwagen heeft Agradi een bijpassende trailer/aanhangwagen. Zo kunnen kinderen ook wat meenemen onderweg! Loopwagens zijn er ook in een motor uitvoering. Voor de iets oudere kinderen zijn er mooie traptractoren. Deze zijn in de John Deere uitvoering, Case Puma CVX, New Holland, Valtra X-trac en vele andere uitvoeringen verkrijgbaar. Een aantal daarvan hebben zelfs een voorlader én aanhanger. Er zijn verschillende soorten aanhangers verkrijgbaar, zoals een kiepwagen, mestcontainer, kraan enzovoorts. Er zijn ook losse accessoires voor de traptractors van Rolly Toys verkrijgbaar. Zoals losse voorladers, wentelploegen, sneeuwschuivers, zwaailichten enzovoorts. Alles voor jouw traptractor heeft Agradi!

Wanneer kinderen al iets ouder zijn, is een step een ideale voorbereiding voor het leren fietsen. De steppen van Agradi hebben 3 wielen en zijn daarmee extra stabiel. Voor de meisjes is er een mooie roze step, voor de jongens een stoere blauw-rode step.

Warm weer betekent waterpistolen! Agradi heeft verschillende modellen waterpistolen. Een waterpistool geeft niet alleen verkoeling, er kunnen ook leuke spelletjes mee worden gespeeld. Bij een waterpistool hoort uiteraard een zwembad. Een Intex zwembad is makkelijk op te zetten en van goede kwaliteit. De Intex zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Zo zijn er Frame zwembaden en Intex Easy Set zwembaden in verschillende groottes. De benodigde attributen daarvoor vind je ook in onze webshop. Zoals een zwembadtrap, luchtbed, filterreiniger, chloordrijver enzovoorts. Voor kleine kinderen die nog niet zo goed kunnen zwemmen zijn zwemvleugels en een zwemband belangrijk. Agradi heeft deze in verschillende maten voor verschillende leeftijden. Naast de rode zwemvleugels zijn er ook roze prinsessen zwemvleugels, voor de jongens zijn er stoere piratenvleugels. Deze zien er niet alleen mooi uit maar doen ook nog eens perfect hun werk.

Voor de allerkleinste zijn er speciale schommelzitjes, in de kleuren roze en groen. Deze is er ook in een paarduitvoering. Deze kinderschommel heeft een zadel en een paardenhoofdje.

Een trampoline is onmisbaar in de achtertuin. Om een trampoline veilig en heel te houden is een beschermhoes een aanrader. De trampoline moet goed vast staan, dit kan met verankeringen. Daarmee wordt de trampoline door middel van elastieken aan de grond vast gemaakt.

Agradi heeft uiteraard de alom bekende BIG verkeersborden in haar assortiment. Zo is er het Big Verkeersborden Set met onder andere een stopbord. Het Big verkeerslicht is los verkrijgbaar, evenals de pionnen. Deze Rolly Toys pionnen kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt!

Wanneer het weer wat minder is of voor tijdens het reizen, heeft Agradi verschillende reisspellen. Rummikub, Triominos, woordzoeker enzovoorts. Natuurlijk kun je bij ons ook Schleich speelgoed vinden. Van Schleich paarden, Schleich paardenstal, Schleich Manege en andere Schleich dieren voor een scherpe prijs.

Alle Schleich producten zijn online verkrijgbaar. Naast Schleich dieren kun je bij ons aanhangers, auto’s, boerderijen, brandweerauto’s, maaiers, tractoren, vrachtwagens en vele andere werktuigen vinden. Deze zijn niet alleen van het merk Schleich, maar ook van Bruder, Bullyland, Collecta, ROS, Siku Control en vele andere merken.

Al het speelgoed voor je kinderen vind je bij Agradi online!