Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Speedy Feeder en Drencher

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Kalver Speedy Feeder dop+speen los 1 st
    € 16,95 € 14,41 -14%

    Kalver Speedy Feeder dop+speen los 1 st

    (3)
1
Aantal per pagina:
20 100

Speedy levert verschillende flessen voor verschillende doeleinden. De kleinste flessen hebben naast de lage hoeveelheid inhoud ook kleine tepels met enkele omgaatjes. Dit stimuleert het jonge kalf tot het aanzetten van een sterke drinkreflex om flink te sabbelen om de gewenste hoeveelheid melk uit de fles te krijgen. Als het dier al wat groter is, kan overgegaan worden naar een grotere drinkfles. Naast meer inhoud in liters hebben de noppen hiervan ook meerdere gaten, zodat de melk gemakkelijker naar binnen geslokt kan worden. De drencher kun je gebruiken voor dieren die moeilijk de melk opnemen. Deze kun je helemaal in de keel inbrengen en zo voorzichtig melk rechtstreeks in de maag laten lopen.

Met de Speedy feeders kun je de hoeveelheid die doorgelaten word eenvoudig controleren door een schuifje bij het handvat. Door deze om te schakelen kun je een hongerig kalf zo veel laten nemen als het op kan of een zwakker kalf minder of langzaam laten drinken. Die snelheden staan voor hoe veel lucht er in de fles kan komen, wat voorkomt dat je kalveren zich per ongeluk kunnen verslikken.

Naast de producten van Speedy heeft Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je kalfjes. Alles voor het houden van rundvee hebben wij op voorraad. Bij onze Rundveedrogist vind je alles wat je nodig hebt om je dieren gezond te houden. Alle benodigdheden voor het onderhoud van melkmachines hebben wij te koop. Zo bestel je bij Agradi gemakkelijk alles was je zoekt snel, voordelig en overzichtelijk bij elkaar.