Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Speedy Feeder en Drencher

Speedy feeders en drenchers koop je online bij Agradi. Speedy van Shoof heeft alles wat je nodig hebt voor het (bij)voeden van je kalven. Vroeger werden kalveren gevoed met een bierflesje vol melk. In de jaren 60 werden hier de speciaal ontworpen drinkflessen voor ontworpen die zorgden voor meer natuurlijke doorstroming uit de fles. Sinds die tijd zijn alle ontwerpen verbeterd en zorgen zij voor meer gebruiksgemak. Sinds 1990 is Speedy dan ook volop in gebruik bij boeren in geheel Nieuw Zeeland. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor gebruik bij kalveren van verschillende leeftijden en formaten. Deze producten kunnen dan ook niet ontbreken in het assortiment van Agradi. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Speedy levert verschillende flessen voor verschillende doeleinden. De kleinste flessen hebben naast de lage hoeveelheid inhoud ook kleine tepels met enkele omgaatjes. Dit stimuleert het jonge kalf tot het aanzetten van een sterke drinkreflex om flink te sabbelen om de gewenste hoeveelheid melk uit de fles te krijgen. Als het dier al wat groter is, kan overgegaan worden naar een grotere drinkfles. Naast meer inhoud in liters hebben de noppen hiervan ook meerdere gaten, zodat de melk gemakkelijker naar binnen geslokt kan worden. De drencher kun je gebruiken voor dieren die moeilijk de melk opnemen. Deze kun je helemaal in de keel inbrengen en zo voorzichtig melk rechtstreeks in de maag laten lopen.

Met de Speedy feeders kun je de hoeveelheid die doorgelaten word eenvoudig controleren door een schuifje bij het handvat. Door deze om te schakelen kun je een hongerig kalf zo veel laten nemen als het op kan of een zwakker kalf minder of langzaam laten drinken. Die snelheden staan voor hoe veel lucht er in de fles kan komen, wat voorkomt dat je kalveren zich per ongeluk kunnen verslikken.

Naast de producten van Speedy heeft Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je kalfjes. Alles voor het houden van rundvee hebben wij op voorraad. Bij onze Rundveedrogist vind je alles wat je nodig hebt om je dieren gezond te houden. Zo bestel je bij Agradi gemakkelijk alles was je zoekt snel, voordelig en overzichtelijk bij elkaar.