• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Specific Kattenvoer

 1. € 39,99 € 31,99 -20%
  Specific FGW Senior Kat 28x100gr
  (0)
 2. Sale
  Specific CGW Senior All Breeds Hond 6x300gr
  € 22,99 € 18,99 -17%
  Specific CGW Senior All Breeds Hond 6x300gr
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Specific staat bekend om haar kennis over het voeden van katten en honden op een zo gezond mogelijke manier waardoor de dieren zich fit en gezond voelen. Specific heeft producten voor de normale dagelijkse voeding voor honden en katten zoals blikvoer. Specific heeft deze voeding ingedeeld in het type dier, smaak en leeftijd van het dier. Zo heeft het merk bijvoorbeeld speciaal voer voor volwassen dieren, zowel nat als droog voer. Verder is er voor kittens en puppies ook speciaal voer met voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de dieren goed groeien. Ook voor deze dieren is er zowel droog als natvoer van Specific. Verder heeft het merk Specific ook een speciale lijn met “organic food”, oftewel voor wat milieu bewust is geproduceerd. Als laatst is er ook speciaal voer voor oudere dieren, zowel nat als droogvoer.  

Waar Specific ook om bekend staat is het dierenvoer, zoals de naam ook al weergeeft, voor specifieke behoeften bij honden en katten. De verschillende producten die specific in dit assortiment aanbied zijn voeding voor dieren met nierstenen, allergieën, verteringsproblemen, nierfalen en overgewicht. Ook is er speciaal voer om de huid, vacht en het immuunsysteem van de kat en hond te ondersteunen. Deze problemen komen veel voor bij honden en katten en zijn dus erg belangrijk in het assortiment van Agradi.  

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Specific  in ons assortiment. Kortom, met de producten van Specific verbeter je de gezondheid van je kat of hond en bied je hem of haar een goed dieet.