• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Specific FGW Senior Kat 28x100gr

Kleur

Maat

Aantal: 1

Euro icon

wij hebben een laagste prijs garantie *

Specific FGW Senior Kat 28x100gr productomschrijving

Dagelijkse voeding voor gezonde, volwassen katten (> 8 jaar). SPECIFIC FGW Senior is een voedingshulpmiddel voor het ondersteunen van de gezondheid van de senior kat

EIGENSCHAPPEN EN UITLEG VAN DE SAMENSTELLING

Door het gematigde gehalte aan eiwit en het gematigd verlaagde gehalte fosfor en natrium worden de nieren van oudere katten minder belast, wat de nierfunctie ondersteunt. De hoge biologische waarde van de eiwitten zorgt ervoor dat de kat voldoende essentiële aminozuren binnenkrijgt.
EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een gunstig effect op het behoud van een gezonde huid, een mooie vacht en gezonde gewrichten. De verhoogde gehalten EPA en DHA kunnen een ondersteunend effect hebben op bijv. de nierfunctie, de bloeddruk en het bloedvetgehalte.
Het gematigd verlaagde gehalte aan eiwitten en natrium, het verhoogde kaliumcitraatgehalte en een pH van rond 6,6 voorkomen het neerslaan van calciumoxalaat en ondersteunt zodoende een gezonde urineweg.
Psyllium husk is een gel-vormende oplosbare vezel, die diverse malen het eigen gewicht aan vocht opneemt en bekend is vanwege zijn gunstige effect op de regulering van de activiteit van het maagdarmkanaal.

AANVULLENDE INFORMATIE

De hoge verteerbaarheid en uitgebalanceerde nutriënten zorgen ervoor dat de oudere kat alle benodigde voedingsstoffen voor een gezond leven binnenkrijgt.
De zeer goed verteerbare eiwitten, vetten en koolhydraten van hoogwaardige kwaliteit garanderen een maximale opname van de voedingsstoffen, waardoor de hoeveelheid feces afneemt.
SPECIFIC FGW Senior bevat hoge gehalten vitamine A en E die zorgen voor een verbeterde antioxidanten status, waardoor vrije radicalen worden weggevangen.
Taurine is een belangrijk nutriënt welke onmisbaar is bij veel aspecten van de stofwisseling. Taurine is noodzakelijk voor het normaal functioneren van de hartspier. Door de verhoogde gehalten taurine en L-carnitine, wordt bij de oudere kat de hartspierfunctie ondersteund.
Bij katten die worden behandeld met diuretica, kan het verhoogde gehalte aan B-vitaminen en kalium in SPECIFIC FGW Senior het extra verlies van deze nutriënten via de urine, compenseren.

NIET AANBEVOLEN VOOR
Kittens en drachtige of zogende poezen

INGREDIËNTEN
Varkensvlees, rundvlees, zonnebloemolie, visolie, vis, eieren, mineralen, rijst, maïs, psyllium husk, vitaminen en spoorelementen, cellulosepoeder, taurine, L-carnitine.
Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- of smaakstoffen.

VOEDINGSSCHEMA IN GRAMMEN PER DAG
De dagelijkse individuele behoefte kan variëren onder invloed van factoren zoals ras, omgeving, seizoen en activiteit. Het is daarom raadzaam om de conditie en het gewicht voortdurend in de gaten te houden en de hoeveelheid voeding overeenkomstig aan te passen.

Specific FGW Senior Kat 28x100gr reviews

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Vraag en Antwoord

Stel gerust je vraag over Specific FGW Senior Kat 28x100gr

* Verplichte velden. Zie onze privacy pagina voor meer informatie .

Helaas zijn vragen ontrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert. We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.

Vaak meebesteld

 1. € 12,95 € 11,45 -12%
  Beeztees Nageltang Groot 16cm
  (0)
 2. Sale
  € 22,50 € 21,38 -5%
  Flytec Glue Spray Lijm
  (0)
 3. vanaf € 10,29
  Poultry Zest voor Pluimvee
  (2)
 4. Sale
  € 8,99 € 7,99 -11%
  Connex Bloemenschaar
  (0)

Bekijk ook andere Senior Kattenvoer

 1. € 15,95
  Smolke Kat Sterilised Weight Control 2kg
  (0)
 2. vanaf € 13,99
  Smolke Kat Senior
  (6)
 3. € 6,99 € 5,49 -21%
  ECOStyle VitaalCompleet Kat Senior 500gr
  (0)
 4. vanaf € 14,99
  ECOstyle VitaalCompleet Kat Senior
  (4)