Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Solide Bedrijfsbezems

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
1
Aantal per pagina:
20 100

Het merk Solide heeft een hele lange historie. Het bedrijf is afkomstig uit Finland en opgericht in 1649. Hiermee behoort het bedrijf tot een van de oudste bedrijven in de westerse wereld. Het merk heeft zich gevestigd in meer dan 30 landen en totaal werken er 9000 mensen bij dit bedrijf. Zij staan bekend om haar kwaliteit. Je weet dus zeker dat je goede producten koopt.

Een van de producten waar Solide bekend om staat zijn de bezems. Met een bezem kun je veel dingen doen. Vaak wordt hij in de tuin gebruikt om bijvoorbeeld bladeren op een hoop te vegen. Ook in de stal is de bezem een handig gebruiksvoorwerp. Deze gebruik je dan om het hooi bij elkaar te vegen. De bezem maakt alles eens stuk makkelijker voor je. Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod verzorgen, willen we je ook de laagste prijsgarantie bieden. Bij Agradi weet je zeker dat je alle producten voor de beste prijs koopt. Wij snappen dat je niet zit te wachten op extra kosten. Daarom houden wij bij Agradi onze prijs laag.

Kortom, jij vindt alleen bij ons de beste producten. Je erf is nog nooit zo mooi schoon geweest met de bezems van Solide. Daarom koop je alle producten van Solide nu voor de scherpste prijs bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je veel korting bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer producten. Daarnaast hebben we ook een Outlet pagina. Hierop staan de artikelen die binnenkort bij ons verdwijnen. Maar niet getreurd, op dit moment koop je deze artikelen nog met aantrekkelijke kortingen. Kijk dus snel voordat de producten al zijn verdwenen. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.