Outlet

Soft Protection Salon Borstels

 1. Houten Borstel Dubbel

  Houten Borstel Dubbel

  vanaf 2,69
  8
 2. Houten Borstel Kat 18cm

  Houten Borstel Kat 18cm

  2,12
  3
Aantal per pagina:
20 100

Soft Protection Salon staat bekend om haar kennis over het verzorgen van huisdieren op een zo dier vriendelijk mogelijke manier. Soft Protection Salon heeft bijvoorbeeld een rijk aanbod aan verschillende producten waarmee de vacht van jouw dier in top conditie blijft. Het hoofd aanbod aan producten van Soft Protection Salon zijn borstels. De meeste borstels zijn gemaakt van hout waardoor deze heel sterk zijn en lang mee gaan wanneer je je dier vaak moet borstelen. Ook is het product op een duurzame wijze gemaakt door zo min mogelijk plastic te gebruiken.

Waar Soft Protection Salon om bekend staat zijn de dubbelzijdige borstels waardoor je je dier op verschillende manieren kan verzorgen. Vaak heeft de ene kant een borstel met ijzeren staafjes met daarop beschermende dopjes. De andere kant van de borstel wordt vaak gemaakt van nylon haren. De borstels worden zowel door de huisdiereigenaar als door profesionele trimmers gebruikt en zijn bewezen zeer effectief te zijn. Soft Protection Salon is met haar producten getest door professionele trimmers en daaruit bleek dat de borstels erg geschikt zijn voor intensief gebruik. Verder is er ook goed gedacht aan de behoeftes die de diereneigenaar nodig hebt. De borstel heeft een ergonomisch handvat, waardoor je veel grip hebt en dit zorgt weer voor veel comfort en gemakt tijdens het borstelen. De producten van Soft Protection Salon zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo hebben wij bijvoorbeeld een borstel speciaal voor katten van 18 centimeter. Dit betekend dat je de borstel volledig aanpast aan wat jouw huisdier nodig heeft!

Bij Agradi hebben wij verschillende soorten producten van Soft Protection Salon in ons assortiment. Kortom, met de producten van Soft Protection Salon verbeter je het comfort voor je huisdier tijdens het verzorgen van zijn of haar vacht en kun je samen nog meer plezier beleven.