Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Smolke honden- en kattenvoeding

Voor dieren die weten wat Smøllen is! Niets is voor Smølke belangrijker dan jou en je hond of kat een complete, gezonde en natuurlijk smaakvolle voeding te bieden. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Smolke Kat Sterilised Weight Control 2kg
€ 21,99

Smolke Kat Sterilised Weight Control 2kg

(0)
Aantal per pagina:
24

Smolke onderscheidt zich van andere honden- en kattenvoedingen onder andere door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. We maken gebruik van hoogwaardige ingrediënten waardoor de voedingen van Smølke een optimale verteerbaarheid kennen en een hoge acceptatie

Daarnaast worden al onze voedingen gemaakt zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde suikers! Wij maken in onze voedingen uitsluitend gebruik natuurlijke antioxidanten, zoals vitamine E, rozemarijn en bijvoorbeeld groene thee. Smølke, dat is natuurlijk smøllen!

Ook bevatten alle Smølke voedingen speciale ingrediënten om de gezondheid van je hond of kat te bevorderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale mineralen die helpen om tandplak te voorkomen? Of van urineverzurende stoffen om blaasgruis te helpen voorkomen bij de kat? Of glucosamine en chondroïtine voor soepele spieren en gewrichten voor grote en/of oudere honden?

Omdat Smølke niet alleen het beste wil voor jouw hond of kat maar daarbij ook denkt aan haar omgeving, wordt bij Smølke alleen gebruik gemaakt van duurzaam gevangen vis. Dus naast natuurlijk lekker en gezond houdt Smølke ook rekening met haar omgeving.

**Ken je de 6 zekerheden van Smølke al?
**

  • Compleet en hoogwaardig – Altijd het gemak van een 100% complete en hoog kwalitatieve voeding. Smølke heeft een compleet assortiment met producten geschikt voor honden en katten in iedere levensfase. Smølke producten bevatten alle voedingsstoffen die een hond of kat nodig heeft in de juiste hoeveelheden. Daarnaast zijn alle producten van Smølke op basis van Lam, Kip en Vis, wat goede verteerbare ingrediënten zijn.
  • Betaalbaar – Smølke bewijst dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Bezoek snel jouw dierenspeciaalzaak of webshop en kijk en vergelijk! Je zult zien dat de gemiddelde kosten per dag je positief zullen verrassen!
  • Weinig poep op de stoep – Goed verteerbare voeding zorgt voor minder ontlasting! De Smølke basisrecepturen zijn gemaakt van onder andere kip, lam en duurzaam gevangen vis. Dit zijn allemaal hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten, die ervoor zorgen dat de hond of kat de producten optimaal verteert. Hoe beter het product verteerd wordt, hoe minder ontlasting het dier zal vormen.
  • Gezonde tanden & vacht – Een mooie glanzende vacht en een schoon gebit zeggen heel veel over de gezondheid van je huisdier.Smølke bevat de juiste hoeveelheden Calcium, Fosfor en vitamine D3. Dit is essentieel voor een sterk en gezond gebit. De structuur van de brokken moedigt het dier aan om goed te kauwen, waardoor het gebit gereinigd wordt. Speciale ingrediënten (natriumpolyfosfaat) helpen de vorming van tandplak te beperken en zorgen er op deze manier voor dat bacteriën geen kans krijgen. Smølke is daarnaast rijk aan Omega-3 & -6 vetzuren. Deze dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht.
  • Niet alleen jij wilt lekker eten, maar je huisdier ook! – Niet voor niets is ons motto: Smøllen met Smølke! Door het gebruik zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals kip, vis en lam is Smølke een heerlijke maaltijd voor iedere hond of kat. De dierlijke eiwitten die gebruikt worden voor Smølke zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie
  • Gegarandeerd tevreden! – Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook! Met Smølke bent je gegarandeerd tevreden! Mocht je op een of andere manier niet tevreden zijn over onze producten, dan kan je te allen tijde terecht bij onze klantenservice

**Duurzaam gevangen vis in Smølke
**

Smølke zet zich actief in voor de duurzame visvangst door alleen nog maar gebruik te maken van duurzaam gevangen vis. De in de droogvoeding gebruikte vis draagt het MSC-keurmerk. Het MSC-keurmerk garandeert je dat de vis op duurzame wijze is gevangen.

MSC is een afkorting van Marine Stewardship Council. Deze onafhankelijke en internationale organisatie zet zich in voor de duurzame visserij. Daarnaast probeert MSC de leefomgeving van de vissen in de wereldzeeën gezond te houden. Door Smølke te voeren help jij ook de wereldwijde overbevissing tegen te gaan!