Outlet

Sluis Eivoer

  1. Sluis Eivoer Plus 4kg

    Sluis Eivoer Plus 4kg

    19,99
    3
Aantal per pagina:
20 100

Eivoer is een noodzakelijke aanvulling op de voeding van je vogels. Naast zaden dien je vogels eivoer bij te voeren als krachtvoer. Eivoer kan het hele jaar door worden gevoerd maar is extra belangrijk in bepaalde perioden. Zo is een vogel bijvoorbeeld de kweek- en ruiperiode extra veel energie kwijt en is het van belang dit energietekort aan te vullen met eivoer. Alleen met een zadenmengsel kan namelijk de behoefte aan eiwitten niet voorzien worden. Aan een vogel is bijvoorbeeld te zien dat deze een tekort aan eiwitten heeft wanneer de conditie slecht is. Ook zijn dode jongen in het nest en een lange ruiperiode tekenen van een eiwittekort.

Sluis verkoopt verschillende varianten eivoer. Eivoer is onder te verdelen in nat een droog eivoer. Nat eivoer (ook wel vet of rul genoemd) is direct klaar voor gebruik. Sluis Eivoer Super Plus is een rul eivoer met een proteine gehalte van 17%. Dit eivoer heeft een unieke natuurlijke samenstelling. Het voer bevat hoogwaardige eiwitten, zaden, groenten, vitamine en mineralen. Super plus is zeer geschikt om de conditie van vogels te bevorderen. Mede dankzij de fijne structuur en de zoete smaak van het eivoer wordt Sluis Super plus snel geaccepteerd door vogels. Droog eivoer dient met water te worden gemengd. Hierdoor wordt dit eivoer ook zacht en rul. Sluis Eivoer Plus is een droog, geel eivoer met honing. Dit eivoer heeft dezelfde kenmerken als Sluis Eivoer Super Plus. Het verschil is dat Sluis Eivoer Plus dagelijks aangemaakt dient te worden met vers water.

Eivoer van Sluis koop je voordelig bij Agradi. Sluis eivoer zorgt voor gezonde en sterke vogels. Naast voer vind je bij Agradi nog veel meer benodigdheden voor vogels, zoals speelgoed en voerbakjes. Bovendien profiteer je bij Agradi vaak van stickerkorting waardoor producten nóg goedkoper worden.